sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 13:26

Cotrună și-a ales înlocuitorul la ȘEFIA DGASPC Gorj! CINE va CONDUCE instituția!

Dumitru Cotrună, șeful DGASPC Gorj,  a ales pe cine va promova PSD-ul în locul său. Acesta o vrea, mai exact, promovată în postul său pe Anca Daniela Cornea, cunoscută drept Michi de OPC, aceasta, pentru o perioadă, conducând și Protecția Consumatorului Gorj din postura de comisar-șef, ea aterizând în funcția de conducere din postul de consilier juridic. În vara lui 2015, Cornea a plecat prin transfer la Direcţia de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului, pe un post pe care se află și în prezent, fără concurs. Cornea este șefă la Achiziții, post deținut în interimat, iar pentru viitoarea promovare pare că are susținere și de la directorul adjunct Diaconescu. PNL-ul va agrea, cu siguranță, numirea lui Cornea, cu ani în urmă partidul susținând-o pe acesta în funcția de conducere de la CJPC Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Sase copii si mama lor, internati intr-un centru din cauza violentelor in familie. Tatal, retinut de politisti

O femeie de 39 ani din Bumbesti Ciocadia, agresata de soț, a fost internata, impreuna …

Un comentariu

  1. Daca s’o plimba cu AUDI ul A 5 al directorului Cotruna…… Chiar , dom deRect or , nu i cam scumpa limuzina pentru salariul lui matale ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.