Crețan propune prelungirea CCM-ului. FNME:”NICIODATĂ!”

cretan

Minerii și energeticienii ar putea avea același contract colectiv de muncă și în următorii doi ani. Constantin Crețan a propus ca actualul act să fie prelungit fără a fi modificat, fapt ce a stârnit reacția celor din Federația Națională Mine Energie. Președintele FNME, Dumitru Pârvulescu, spune despre actualul CCM că este unul prost, iar angajații au de pierdut din această cauză. Apropierea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă pentru mineri și energeticieni naște noi dispute între liderii de sindicat. Președintele Sindicatului Lignitului Oltenia, Constantin Crețan, dorește prelungirea actualului documente pentru încă doi ani, însă nu toți colegii gândesc la fel. “Eu am propus ca actualul CCM să fie prelungit pentru încă doi ani, însă cei din FNME nu doresc acest lucru. Vor să fie dați bani la Pandurii din nou, pentru o anumită gașcă”, a spus Crețan.

Pârvulescu:”Actualul CCM este unul prost!”

Președintele FNME, Dumitru Pârvulescu spune că actualul CCM este unul prost, iar angajații au avut numai de pierdut. ”Ipocrizia este că aceia care doresc mai mult prin acordul semnat în trecut au forțat minimizarea drepturilor. Acordul general al contractului colectiv de muncă este unul prost. În actualul CCM există foarte multe discriminări, ar trebui să se gândească la toți angajații. În Federația noastră nu se va lua o astfel de decizie”, a spus Pârvulescu. Mult mai acid la adresa lui Crețan a fost Constantin Mitrescu, care a spus despre acesta că nu s-a zbătut pentru salariați niciodată și nu știe despre ce vorbește.

loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

Un comentariu

  1. Bai Cretane , bai pensionarule stai dracu’ in banca ta ! Cum poti sa fii multumit cu CCM impus de Ciurel ? Pe tine oricum nu te afecteaza , pensia ta ramane aceeasi ! O pensie buna , din moment ce iti permiti excursii in China ! Cati dintre membrii tai de sindicat isi permit excursii in China , imbecilule ? Si daca noul CCM va fi mai avantajos decat actualul , da sunt de acord sa se dea bani si la Pandurii ! Oricum , mai bine aici la Pandurii , decat la smecherii din Bucuresti , la baietii destepti sau la marele partid rosu ! Cretinule !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *