CRIMĂ între FRAȚI: i-a dat în cap cu LOPATA și l-a lăsat în BALTĂ de SÂNGE!

ciobani-ranca

Un bărbat din Crasna, în vârstă de 38 de ani, angajat ca cioban la o stână din satul Radoşi, şi-a ucis, joi noaptea, fratele mai mare. Ion Trăistaru l-a lovit cu o lopată în cap pe fratele său, după ce au început să se certe pe fondul consumului de alcool. După comiterea faptei, criminalul a fugit într-o pădure din zonă, lăsându-l pe fratele său într-o baltă de sânge.

Criminalul a fost reținut vineri, iar mai apoi arestat preventiv. Trăistaru Ion, din comuna Crasna, este cercetat penal privind comiterea infracţiunii de omor. „În seara zilei de 1 septembrie 2016, în jurul orelor 18,30, a aplicat mai multe lovituri cu o lopată în cap fratelui său, producându-i leziuni traumatice ce au determinat decesul ulterior al acestuia. Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanei vinovate de săvârşirea infracţiunii”, a spus Cristina Ciobanu de la Parchetul Gorj. Aceasta este cea de-a doua crimă în nici două luni de zile!

loading...

Citește și

Supraveghere video în Parcul Central şi la Coloana Infinitului!

Consilierii locali de la Târgu Jiu au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea Documentației Tehnice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.