duminică , 25 februarie 2018 - 7:27

CRIMĂ între FRAȚI: i-a dat în cap cu LOPATA și l-a lăsat în BALTĂ de SÂNGE!

ciobani-ranca

Un bărbat din Crasna, în vârstă de 38 de ani, angajat ca cioban la o stână din satul Radoşi, şi-a ucis, joi noaptea, fratele mai mare. Ion Trăistaru l-a lovit cu o lopată în cap pe fratele său, după ce au început să se certe pe fondul consumului de alcool. După comiterea faptei, criminalul a fugit într-o pădure din zonă, lăsându-l pe fratele său într-o baltă de sânge.

Criminalul a fost reținut vineri, iar mai apoi arestat preventiv. Trăistaru Ion, din comuna Crasna, este cercetat penal privind comiterea infracţiunii de omor. „În seara zilei de 1 septembrie 2016, în jurul orelor 18,30, a aplicat mai multe lovituri cu o lopată în cap fratelui său, producându-i leziuni traumatice ce au determinat decesul ulterior al acestuia. Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanei vinovate de săvârşirea infracţiunii”, a spus Cristina Ciobanu de la Parchetul Gorj. Aceasta este cea de-a doua crimă în nici două luni de zile!

loading...
Loading...

Citește și

Decizia judecătorilor pentru polițistul din Târgu-Jiu care a condus BEAT și s-a oprit în mașina din față! Etilotestul a indicat 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trimis recent în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *