duminică , 30 aprilie 2017 - 23:28

CRIMĂ între FRAȚI: i-a dat în cap cu LOPATA și l-a lăsat în BALTĂ de SÂNGE!

ciobani-ranca

Un bărbat din Crasna, în vârstă de 38 de ani, angajat ca cioban la o stână din satul Radoşi, şi-a ucis, joi noaptea, fratele mai mare. Ion Trăistaru l-a lovit cu o lopată în cap pe fratele său, după ce au început să se certe pe fondul consumului de alcool. După comiterea faptei, criminalul a fugit într-o pădure din zonă, lăsându-l pe fratele său într-o baltă de sânge.

Criminalul a fost reținut vineri, iar mai apoi arestat preventiv. Trăistaru Ion, din comuna Crasna, este cercetat penal privind comiterea infracţiunii de omor. „În seara zilei de 1 septembrie 2016, în jurul orelor 18,30, a aplicat mai multe lovituri cu o lopată în cap fratelui său, producându-i leziuni traumatice ce au determinat decesul ulterior al acestuia. Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanei vinovate de săvârşirea infracţiunii”, a spus Cristina Ciobanu de la Parchetul Gorj. Aceasta este cea de-a doua crimă în nici două luni de zile!

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.