Crimă odioasă! Și-a ucis fiul, cu un ciocan, în timp ce acesta dormea!

Locatarii unui cartier din Ploiești au fost șocați luni seară când au aflat că vecinul lor, Lucian Mitrănuș, în vârstă de 41 de ani, a fost ucis chiar de mama sa, Lucica Grozea, o femeie de 64 de ani.

Polițiștii din Ploiești au avut parte, luni după-amiază, de un autodenunț al Lucicăi Grozea, care le-a spus că în noaptea de 2 spre 3 octombrie și-a ucis fiul, cu ciocanul, în timp ce bărbatul dormea.

Femeia susține că fusese amenințată de fiul său, un consumator de alcool, că va face tot posibilul să o omoare pe sora lui vitregă, care locuia într-o altă casă, împreună cu familia ei, notează observatorulph.ro. Filmul evenimentul arată că seară, răpus de aburii alcoolului, bărbatul a adormit în aceeași cameră în care dormea și mama lui, cu care tocmai ce se certase, iar aceasta a decis că a sosit momentul să pună capăt terorii. Astfel, s-a ridicat din pat, a luat un topor și a vrut să își lovească fiul, dar s-a răzgândit în ultima secundă.

A consumat apoi o sticlă de alcool și, prinzând curaj, a luat un ciocan și a decis să își ducă planul până la capăt. L-a lovit pe bărbat de câteva ori, dar nu suficient de puternic, astfel că victima s-a trezit și a încercat să se apere, dar nu mai avea destulă forță. Disperată, dar hotărâtă să termine cât mai repede totul, Lucia a luat câteva pungi cu care i-a înfășurat capul fiului ei și a continuat să lovească până ce acesta a murit, notează sursa citată.

Apoi i-a ars hainele și telefonul, iar hainele sale le-a spălat bine și le-a pu la uscat în curte. A doua zi s-a comportat normal, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, iar abia a treia zi de la faptă,când un vecin a întrebat de fiul său s-a decis să scape de cadavru,pe care l-a îngropar în curtea gospodăriei.

Abia luni, 17 octombrie, cuprinsăd e remușcări, femeia s-a autodenunțat la poliție, procurorii reținând-o pe Lucica Grozea marți dimineață, după o audiere maraton, și cerând instanței arestarea sa preventivă.

Ea este acuzătă de omor calificat asupra unui membru de familie, cu premeditare, pedeapsa prevăzută de Codul Penal în acest caz fiind de 25 de ani de închisoare.

loading...
Loading...

Citește și

S-a SPÂNZURAT în pușcăria din Târgu Jiu!

Un deținut a fost găsit spânzurat în cameră în închisoarea din Târgu Jiu. Bărbatul avea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *