sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:23

Crimă oribilă! Un bărbat a fost înjunghiat sub privirile fiului său

Un bărbat din Ferentari a fost omorât sub privirile fiului său, în vârstă de 3 ani. Scandalul a pornit din cauza unei bănci din faţa blocului, iar cel care l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani, este recidivist.

Potrivit martorilor, mai mulţi indivizi s-au luat la ceartă cu el din cauza băncii din faţa blocului. Indivizii l-au atacat, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos cuţitul şi l-a înjunghiat mortal. „Am auzit tipete cand am coborat jos el deja era jos curgea sange foarte mult. Era taiat si in inima si in plamani si in picior. I-a luat politia dar nu stiu pe cati”, povesteşte soţia bărbatului ucis, potrivit RomâniaTV. Copilul, în vârstă de 3 ani, a fost martor la moartea tatălui său. Ucigaşul a fost dus la audieri. El riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

loading...
Loading...

Citește și

Barbatul accidentat la Bârsești a DECEDAT!

Barbatul in vârstă de 67 de ani accidentat la Barsesti in aceasta dupa-amiază a murit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.