Cruzime FĂRĂ MARGINI, la Târgu-Jiu: şi-a aruncat fetiţa la GUNOI! A băgat-o VIE în SACI

BEBE-MORT-GHENA-2016-(3)

Un gorjean care căuta prin gunoaie a făcut luni dimineața o descoperire şocantă: căutând după PET-uri, omul a găsit o pungă neagră în care a crezut că este mâncare stricată. Când a deschis punga a rămas cu gura căscată: înăuntru se afla cadavrul unui nou-născut. Potrivit medicilor legiști care au analizat trupul fără viață, fetița a fost născută la termen și mai apoi băgată în doi saci de gunoi. Este posibil ca micuța să fi fost vie când a fost aruncată la gunoi. 

Gorjeanul Ion Peptan a făcut descoperirea macabră luni dimineața și a anunțat imediat poliția. Trupul neînsuflețit al fătului a fost găsit într-o ghenă situată pe strada Corneliu Coposu, din centrul municipiului Târgu Jiu. Poliția a deschis o anchetă, la fața locului venind și medicii legiști de la SML Gorj, care spun că este posibil ca micuța să fi fost vie atunci când o mână criminală a băgat-o în sacii de gunoi. „Este de sex feminin. Are toate semnalmentele unui nou născut la termen, dar la autopsie vom vedea dacă plămânul a fost respirat când a fost băgată în sac. Se pare că a fost născută și caldă fiind a fost băgată în saci, vom vedea. Probele vor fi trimise și la SML Craiova, la laborator. Nașterea putea surveni ieri, duminică după amiază, sau luni dimineața”, a spus medicul legist Claudia Beldean, șefa SML Gorj. Poliţia a deschis un dosar penal pentru pruncucidere. Ieri, la nicio unitate medicală din Gorj nu a fost înregistrată nicio internare a vreunei femei care ar fi suferit o naștere. Cadavrul bebelușei a fost preluat de Serviciul de Medicină legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, timp în care polițiștii continuă cercetările pentru a da de urma mamei. Polițiștii se vor baza în anchetă și pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, amplasată în zonă. Aceștia speră ca pe imagini să se vadă cine a aruncat punga cu bebelușul mort.

A mai găsit un nou născut la ghenă

Ion Peptan, bărbatul care a găsit fătul decedat, a mai făcut o descoperire asemănătoare în urmă cu şase ani. Din fericire, atunci Ion Peptan a găsit o fetiță vie, chiar dacă fusese aruncată la gunoi cu intenția de a îi fi curmată viața. „Eu caut după PET-uri și am găsit o plasă în care am crezut că este mâncare stricată, să o dau la porci. Când am deschis-o și am văzut că este un copil mort, m-a luat cu tremurat. Am și probleme cu inima. Am văzut căpuțul copilului, mi-am dat seama că este mort și am sunat imediat la poliție. Mare păcat. Cum să faci așa ceva? Eu am mai găsit în decembrie 2010 o fetiță, dar era vie. O aruncase cineva tot la ghenă. Este fetița care apoi a fost botezată de primarul de la Târgu-Jiu și este mare acum. Atunci, fetița mișca în pungă, era vie. Acum este tragic”, a spus Ion Peptan. Bebeluşul din iarna lui 2010 a fost botezat de către primarul Florin Cârciumaru şi soţia sa. Fetiţa a primit numele Ştefania și a fost adoptată de o familie din Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

IMAGINILE accidentului grav de la Câmpu Mare! Un mort şi trei răniţi!

Victimele din accidentul produs astăzi laCâmpu Mare sunt doi bărbaţi, de 21 şi 52 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.