duminică , 24 septembrie 2017 - 20:27

Cu ce s-a întors Cârciumaru de la Bucureşti, „în general”

Carciumaru

Edilul Florin Cârciumaru s-a deplasat săptămâna trecută la Bucureşti pentru a discuta cu ministrul Dezvoltării Regionale şi cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii despre plata constructorilor care se ocupă de anumite investiţii din municipiu. 
Din capitală, primarul s-a întors cu promisiunea că plăţile pentru lucrările de la stadion, locuinţele sociale, blocurile ANL şi Sala de Sport vor fi efectuate în perioada următoare. „Prin deplasarea pe care am făcut-o la Bucureşti, am fost, în general, la Compania Naţională de Investiţii, la Ministerul Dezvoltării, cu insistenţa de a se efectua plăţile pe lucrările care s-au făcut la stadion, la Sala de Sport, la locuinţele sociale şi la blocurile ANL. Am primit promisiuni că se vor achita facturile constructorilor”, a declarat Florin Cârciumaru.

loading...

Citește și

Deputatul Văcaru, dezamăgit de unul dintre șefii PSD Gorj. Vezi de ce i-a atras atenția lui Cârciumaru!

Deputatul Alin Văcaru a declarat, joi, la un post local de televiziune, că este foarte …

3 comentarii

  1. In general esti un ,,,,tut .

  2. de ce nu publicati sunteti pe laba cu hotii de psd-isti

  3. va e frica de circiumaru marele betiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.