miercuri , 13 decembrie 2017 - 22:39

Cu ce s-a întors Cârciumaru de la Bucureşti, „în general”

Carciumaru

Edilul Florin Cârciumaru s-a deplasat săptămâna trecută la Bucureşti pentru a discuta cu ministrul Dezvoltării Regionale şi cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii despre plata constructorilor care se ocupă de anumite investiţii din municipiu. 
Din capitală, primarul s-a întors cu promisiunea că plăţile pentru lucrările de la stadion, locuinţele sociale, blocurile ANL şi Sala de Sport vor fi efectuate în perioada următoare. „Prin deplasarea pe care am făcut-o la Bucureşti, am fost, în general, la Compania Naţională de Investiţii, la Ministerul Dezvoltării, cu insistenţa de a se efectua plăţile pe lucrările care s-au făcut la stadion, la Sala de Sport, la locuinţele sociale şi la blocurile ANL. Am primit promisiuni că se vor achita facturile constructorilor”, a declarat Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

3 comentarii

  1. In general esti un ,,,,tut .

  2. de ce nu publicati sunteti pe laba cu hotii de psd-isti

  3. va e frica de circiumaru marele betiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.