vineri , 15 decembrie 2017 - 6:24

Cu cine a venit de MÂNĂ la procesul de DIVORȚ o fostă membră a Ansamblului Doina Gorjului din Târgu Jiu!


Ieri dimineață a avut loc primul termen din procesul de divorț dintre Maria Constantin, fostă membră a Ansamblului Profesionist Doina Gorjului din Târgu Jiu și Marcel Toader. După o căsnicie de doar doi ani, târgujianca și omul de afaceri au decis să pună punct relației lor şi să mute scandalul despărțirii la tribunal. Interpreta de muzică populară și-a făcut prima apariția pe scările tribunalului însoțită de mama ei. Maria Constantin a venit îmbrăcată într-o rochie neagră cu un sacou alb purtând pantofi roz cu toc. Dichisită, blonda a atras privirile celor din jur, scrie presa națională. După o scurtă conversație cu avocatul său, acesta i-a spus că nu este nevoie de prezența ei în sală, așa că Maria a plecat.


loading...
Loading...

Citește și

Apelul mămicilor din Târgu Jiu către AUTORITĂȚILE locale!

Pe un grup destinat mămicilor Municipiului Târgu Jiu a părut o adevărată dezbatere legată de …

Un comentariu

  1. la divort prezenta reclamantului in sala este obligatorie la fiecare termen de judecata chiar daca exista cerere de amanare din partea paratului, in caz contrar cererea se respinge ca nesustinuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.