Cu guzganu’ la Alinutza

claudiu_mateiCând voia și liderul județean să anunțe cu pompă că listele de parlamentari de la Gorj au fost validate, Alinutza i-a tras frâna de mână politicianului cu avânt. Motivul? ”Guzganul rozaliu” e prea sus și trage partidul în jos. Pe bune. Gorjenii, minerii, poporul nu au uitat că pedelistul vopsit a ridicat mâna fără să clipească atunci când le-au fost tăiate pensiile și salariile, iar acum (cât tupeu!) organizează simpozioane despre ”greva pâinii” de la Motru. Ce nu face Gigelu’ pentru cel care l-a scos din cizme din carieră și l-a dus în biroul de la primărie? Orice.
Chiar să propună și o nerozie, adică preluarea UATAA, o societate aflată în insolvență, de către CEO.

La conducerea partidului ar fi ajuns vorba că Militaru e scormonit de ANI la contractele de împrumut, nedeclarate, făcute pentru firma sa. De fapt, a lui Berescu, în acte. Și ar mai fi ceva: că Vîlceanu prea îi împinge pe foștii pedeliști pe pozițiile eligibile. Adică pe el și pe Militaru, că domnul senator Barbu e în altă ligă. În liga fantastică, bineînțeles.

Credeam că le-am auzit pe toate de la Agamiță Dandanache, însă m-am înșelat. Auziți ce spune el într-un interviu, la un post de radio, că este unul dintre marii ziariști ai țării și unul dintre foarte bunii analiști politici. Daaa, uitasem cum striga după Melinte, ăla cu ”căcat fiert în cap”, din studioul OTV. Limbaj de mare ziarist al țării și foarte bun analist politic.

E și ăsta în campanie, deocamdată pe la cârciumile din centrul orașului, că, după ce se validează lista, se mută în studioul de pe 14 Octombrie al noii televiziuni furajată cu bani de la partid. De fapt, cu bani publici de la primarii liberali.

Îmi place de echipa liberală, aia creionată de Vîlceanu și ștearsă cu radiera de Alinutza. Dacă-l băgau și pe Gigi pe listă, pe locul ”j” era o treabă. Așa singura lui treabă la partid e să-l alimenteze pe Barbu cu pateuri și covrigi de la… Gigi.

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

6 comentarii

 1. Ai uitat sa ne dumiresti pe care dintre Alinutze ati decis sa o lansati in politica!!? Alinutza Scaunasu, sau poate Alinutza Mohor sau Alinutza by Eva Ioan!! Hai Matei, completarea cuvenita sa ne infrumusetezi ziua!!
  Si pe bune, soarta politichiei gorjenesti e decisa de o Alinutza?? Matei , tu le cunosti, nu te propui si tu pe un ” eligibil”? Esti pe tipar!! Ca si Barbu, te crezi ziarist, acelasi ” creier” in cap, limbaj similar, sapca ai!! Hai bai, se poate!!

  • Draga Marius.
   Iti spun eu…
   „Sunt inca mici si tata n-au
   Si GEORGE nu mai vine…”
   Numai bine tuturor!

   • Acum drept vorbind, ca sunt inca mici, habar nu am !! Ca nu mai vine George, nu e treaba mea!!Daca el a fost ” nasul de botez ” al Alinutzelor, asta nu inseamna ca-l plagiem strigandu-le pe nume! Si daca sunt inca mici, propunerea ta e sa asteptam sa mai „crească”? Slabe speranțe! Dar sarim de la una la alta, subiectul era genialul Matei!! S-a inscris inpreuna cu Barbu la competitia cel mai……cum sa zic, zi-i tu pentru ce ” cel mai…” !Parerea mea e ca se joaca prelungiri, meci egal!

 2. Domnule Matei ai mare dreptate, mare tupeu pe guzganul asta.
  Cum sa ceara el ca UATAA sa fie cumparat de CEO ?
  Pai ce CEO este mosia lu”tasu sa faca ce vrea el acolo. El nu stie ca si CEO este tot in situatia UATAA?
  Vai de noi cu idei de astea.
  Intrebarea care se pune : cine sunt vinovatii pentru situatia in care se afla cele doua unitati?
  Aici domnule Matei, dumneavoastra cu spiritul de justitiar de care dati dovada, cred ca ar trebui sa va implicati mai mult si sa faceti lumina.

 3. Crezi tu Gica , ca va zice Matei ” Să se facă lumină”? Si lumina se va face?( Iată mă , Doamne)! Justitoarul „Zorro” Matei😂😂😂😂 Haiduc modern ia de la fraieri si da la șmecheri! Da’ oprește și el ceva. cheltuieli de impresionare!

 4. Anti-jurnalisti de doi lei

  Ce tare ! Când Ciordelul „achiziționa ” CET Brăila le suflai în băşică.
  Nu toar,şu Matei ?
  UATAA Motru este măcar de aci, cu relaționare directă.
  Apoi mă Clodele, tu de facto te integrezi perfect în PSD.
  Poți şi candida. Eşti penal !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.