miercuri , 28 iunie 2017 - 8:28

Cu sfârcul la vedere pe Internet

Roxana Vancea nu mai apare la televizor așa cum o făcea pe vremea în care era „vecina” de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar asta nu înseamnă că nu mai atrage atenția așa cum o făcea cândva. Trupul ei lucrat la sală și formele apetisante încing imaginația bărbaților și femeilor deopotrivă.

roxana_vancea_10

Așa se face că, aflată în vacanță în Marbella, bruneta nu s-a sfiit să-și arate trupul. A stat la plajă și s-a aruncat în apele înspumate ale mării. Mai mult, a lăsat la vedere nu doar fundul bombat, ci și sânii, pe care i-a pipăit cu poftă o prietenă alături de care se bucură de vacanță. Sfârcul nărăvaș nu a mai încăput în sutien, așa că fanii care o urmăresc pe Instagram s-au putut delecta cu o imagine apetisantă. Mai mult, Vancea și-a arătat și posteriorul lucrat cu  multă trudă la sala de sport.

Sursa: www.click.ro

loading...

Citește și

Reguli NOI pentru examenul AUTO!

Noi reguli pentru examenul auto: Proba teoretică și cea practică vor fi înregistrate video, potrivit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.