Cucereşte-l definitiv: 4 trucuri ca să fii iubita perfectă pentru el

sex-15Te cerţi din ce în ce mai des cu iubitul tău iar întâlnirile cu prietenii par să alimenteze şi mai mult conflictele?
Este posibil să faci câteva greşeli atunci când sunteţi în public care pur şi simplu îţi dinamitează relaţia şi care vă pot duce în prag de despărţire.
Iată ce să faci şi ce să nu faci ca să fii o iubită supercool:

1. Fii tu!
Nu încerca să fii altceva decât eşti. Fii naturală şi sinceră în comportament. Te ajută să ai o relaţie bazată pe onestitate, iar partenerul tău te va iubi pentru ceea ce eşti cu adevărat.

2. Nu îi interzice ceva de faţă cu prietenii

Este OK să-i spui iubitului tău că nu eşti de acord să facă un anumit lucru, dar este cu totul altceva să-i „interzici” pe un ton ameninţător.
Pe lângă faptul ca ai slabe şanse să te asculte, nu faci altceva decât să-i răneşti orgoliul şi să-l determini să facă exact contrariul pentru a le demonstra celor din jur că nu este sub papucul tău. Nici ţie nu ţi-ar plăcea să ţi se „ordone”, nu?

3. Nu fi supărăcioasă
Dacă te superi din orice şi mai ales dacă foloseşti asta pentru a-l şantaja, nu faci altceva decât să-l stresezi şi să-l îndepărtezi.
Nici nu va mai şti cum să acţioneze în preajma ta de teamă că vei găsi un alt motiv de supărare. Să nu mai spunem că vei fi o adevărată „distrugătoare” a distracţiei dacă aveţi un grup de prieteni comuni.

4. Nu îl dădăci

Bărbaţii adoră să fie îngrijiţi şi dădăciţi de femeia iubită, dar preferă să nu se întâmple asta în public.
Dacă îi spui de nenumărate ori de faţă cu prietenii să-şi pună căciula să nu răcească sau să aibă grijă să nu alunece pe gheaţă, vă transformaţi într-un cuplu penibil, în care el joaca rolul de copil, iar tu pe cel de mamă paranoică. Dacă a reuşit să supravieţuiască înainte să te întâlnească, e clar că poate şi acum, când sunteţi împreună.

Loading...

Citește și

6 poziţii sexuale „pe la spate”

În cele mai multe cupluri, rutina îşi face loc în dormitor mult prea repede. Din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *