Cui fac PRIMARII campanie

primar-schela-aristide-serbanescu

Primarul comunei Schela crede că fostul președinte executiv al Partidului Social Democrat are șanse mici să obțină mandatul de deputat ca independent.

Aristide Șerbănescu știe cui va face campanie electorală, luna viitoare. Edilul din Schela le va spune cetățenilor să voteze candidații PSD, dar și pe Ion Călinoiu.“Trebuie să fac și PSD-ului campanie și lui Ion Călinoiu. Am lucrat 16 ani cu dumnealui și primăria mea a fost ajutată în acești ani de fostul președinte al Consiliului Județean. Nu o să trag special pentru Călinoiu. Probabil, voi împărți voturile în familie. Repet, sunt 16 ani de colaborare, una de bun simț, cinstită. Nu pot să-i întorc spatele acum. Nici vorbă ca PSD-ul să se rupă acum. Noi, primarii, nu-l vom rupe. Să nu-l rupă alții de la București. Electoratul PAD-ului va rămâne fidel la parlamentare. Eu i-am spus lui Călinoiu că are șanse mici să ajungă deputat”, a precizat Șerbănescu.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

Un comentariu

  1. Domnule PRIMAR,Calinoiu a „ajutat” primaria Schela cu banii NOSTRII ( ai celor care platim taxe si impozite ) !!! nu cu banii lui de acasa !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *