CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ, LA O NUNTĂ, SOȚIA unui cunoscut TÂRGUJIAN, DUPĂ DIVORȚ!

cristina-spatarxx

Duminică seara, Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au făcut petrecerea de nuntă, invitând toată „spuma” Capitalei. Printre cei care au vrut să le fie alături s-a numărat și cântăreața Cristina Spătar, care, intenționat sau nu, pare că a încercat să saboteze mireasa, scriu ziariștii de la Libertatea.ro.
Cu toate că Raluca Bădulescu a anunțat cu multe săptămâni înainte că își dorește o rochie de mireasă atipică, fiind înnebunită după auriu, Cristina Spătar nu a ținut cont de preferințele ei. Așa că la petrecerea de nuntă, „prințesa R&B” a ales să îmbrace o salopetă aurie, care semăna destul de mult cu rochia de mireasă a Ralucăi. Există o lege nescrisă cum ca invitatele să nu aleagă niciodată o ținută în aceeași culoare ca rochia de mireasă, tocmai pentru a nu atrage prea mult atenția, regulă de care Cristina Spătar nici măcar nu s-a obosit să țină cont, mai scrie libertatea.ro.
loading...
Loading...

Citește și

O tânără super SEXY din Sadu, ARTIST tatuator în Marea Britanie!

Are 24 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest …

Un comentariu

  1. lasati loc ptr altceva,mortaciuni de astea nu vreau sa mai vad !Mame nu sint ca le cresc copii pe 2 lei,pilipineza,sotii nu ca s gaurite si sentimente ,miine,gospodine nu ca s restaurate si,dehhh sintem vip.ri…si uite asa nici ca curatenie nici ca viata de Familie !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *