sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 6:29

Cum a rămas un tânăr de 20 de ani FĂRĂ MAŞINĂ!

politie-trafic

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Negomir a rămas fără autoturism și s-a ales cu 1.750 de lei amendă, după ce a fost prins transportând persoane ilegal.

Poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Negomir, Fărcăşeşti şi Poliţiei oraşului Rovinari au depistat pe raza localităţii Negomir, un autoturism, condus de un tânăr din comună, căruia i s-a documentat activitatea de transport persoane, contra cost şi în mod repetat, pe ruta Negomir – Rovinari şi retur, fără ca acesta să deţină autorizaţie taxi sau copie conformă valabilă, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.
Pe lângă cele două amenzi primite, de 1.000, respectiv 750 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi regim de închiriere, tânărului i-a fost reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare, iar polițiștii i-au confiscat și autoturismul pe o perioadă de 6 luni.

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.