marți , 6 decembrie 2016 - 17:59

Cum a rămas un tânăr de 20 de ani FĂRĂ MAŞINĂ!

politie-trafic

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Negomir a rămas fără autoturism și s-a ales cu 1.750 de lei amendă, după ce a fost prins transportând persoane ilegal.

Poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Negomir, Fărcăşeşti şi Poliţiei oraşului Rovinari au depistat pe raza localităţii Negomir, un autoturism, condus de un tânăr din comună, căruia i s-a documentat activitatea de transport persoane, contra cost şi în mod repetat, pe ruta Negomir – Rovinari şi retur, fără ca acesta să deţină autorizaţie taxi sau copie conformă valabilă, privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.
Pe lângă cele două amenzi primite, de 1.000, respectiv 750 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi regim de închiriere, tânărului i-a fost reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare, iar polițiștii i-au confiscat și autoturismul pe o perioadă de 6 luni.

loading...

Citește și

depozit-carbune-rovinar

GINERELE unui fost ŞEF din Poliție, judecat pentru tăinuirea unor FURTURI din CEO

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu l-a trimis în judecată, la începutul lunii noiembrie, pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.