sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 16:35

Cum ar putea funcţiona grădiniţele

Grădiniţele cu orar normal ar putea funcţiona şi în serii organizate după-amiaza, prevede un proiect de ordin de ministru pus în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Sănătăţii, potrivit Agerpres.

‘Funcţionarea grădiniţelor cu orar normal se poate realiza şi în serii organizate după-amiaza, cu avizul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti’, se arată în proiect.

Astfel, avizul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti se va acorda dacă numărul de cereri pentru încadrarea în grădiniţe cu orar normal depăşeşte capacitatea sistemului de învăţământ preşcolar de a asigura locurile necesare în grădiniţe cu orar normal, în serii organizate dimineaţa.

Alte condiţii care vor trebui îndeplinite se referă la organizarea seriilor de dimineaţă şi după-amiază cu respectarea unei pauze de cel puţin o oră între acestea, în vederea efectuării operaţiunilor de aerisire şi curăţenie specifice, dar şi la asigurarea rotaţiei celor două serii, cel puţin semestrial.

Sursa Economica.net

 

loading...

Citește și

SCANDAL într-o comună din Gorj! Oamenii stau cu GUNOIUL la nas!

Mai mulţi oameni din Bengeşti Ciocadia sunt nemulţumiţi pentru că de câteva săptămâni, gunoiul nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.