Cum îl dai gata pe iubit în dormitor. 4 trucuri simple

sex

Nu este nici un secret că bărbații își doresc o parteneră care să le ofere experiențe sexuale de neuitat în dormitor. Din punctul lor de vedere acest aspect este foarte important pentru a fi fericiţi în relaţia de cuplu.

Vrei să îl dai gata pe iubit şi să îi arăţi că eşti cea mai bună femeie în pat? Dezbracă-te de inhibiţii şi pune în practică câteva trucuri sexuale cu care să îl surprinzi plăcut pe partener în momentele intime.

1. Poartă o lenjerie intimă foarte sexy
Indiscutabil, bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile în lenjerie intimă din dantelă foarte sexy. Aşa că, nu trebuie să îi privaţi pe iubiţi de aceste plăceri şi purtaţi chiloţi de mătase, sutiene şi tot felul de portjartiere de diferite culori pentru a le incita simţurile şi a-i da gata în dormitor.

2. Trezeşte-l noaptea pentru a face dragoste
Femeile care au o relaţie stabilă nu trebuie să se culce pe o ureche, ba din contră, trebuie întotdeauna să îşi pună mintea la contribuţie pentru a-şi ţine partenerul de viaţă în priză. Mai tot timpul este indicat să-l surprinzi cu ceva plăcut. Dacă se întâmplă ca a doua zi să nu ai nimic important de făcut la prima oră a dimineţii, trezeşte-ţi iubitul chiar în toiul nopţii cât mai frumos posibil. De exemplu, poţi apela la sexul oral şi mângâieri senzuale pe tot corpul. Cu siguranţă, acest lucru îl va înnebuni de plăcere şi îţi vei face fericit în pat.

3. Relaxează-l cu un masaj erotic
Trebuie să începi cu relaxarea întregului organism. Mişcările palmelor trebuie să fie delicate şi nu trebuie pusă presiune prea mare pe corp. Partenerul trebuie să stea cu faţa în jos, cu capul într-o parte şi cu braţele pe lângă corp. Cu mâinile pline de ulei, masează-i suprafaţa de o parte şi de alta a coloanei vertebrale şi apasă tare până la gât, ţinând degetele şi mâinile permanent în contact cu pielea.Trebuie masat gâtul, umerii, braţele cu mişcări circulare şi delicate. Următoarea etapă constă în masarea feselor, picioarelor şi a tălpilor şi să nu uiţi de degetele de la picioare fiindcă acestea sunt zone erogene importante. Iar dacă vrei să îţi aţâţi iubitul şi mai tare începe să-i masezi organul genital până când acesta se află pe punctul de a avea orgasm, după care faceţi o scurtă pauză şi reluaţi stimularea dacă vreţi să mai amânaţi penetrarea. După acest răsfăţ cu siguranţă vă veţi bucura de o partidă de sex incendiară.

4. Îndeplineşte-i o fantezie sexuală
Nu există bărbat căruia să nu îi placă atunci când partenera își exprimă dorinţele în toate felurile. Cu atât mai mult nimic nu îl incită pe partenerul de viaţă mai tare decât îndeplinirea unei fantezii sexuale.

Loading...

Citește și

5 fantezii erotice cu sex extrem. Oricine poate face aşa ceva

Există în lumea asta practici sexuale pe care nici nu putem să ni le închipuim. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *