marți , 24 octombrie 2017 - 12:22

Cum le-au stricat poliţiştii distracţia, de Rusalii

politie-strada-amnezi

Peste 450 de polițiști gorjeni au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada minivacanței de Rusalii 2016, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

Polițiștii gorjeni au intervenit la peste 127 de solicitări primite din partea cetățenilor, dintre acestea 88 fiind apeluri prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. În cadrul activităților efectuate, polițiștii au aplicat 980 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 430.000 de lei  și au confiscat bunuri de peste 6.500 de lei. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 829 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 290.000 de lei. Din totalul sancțiunilor aplicate pentru nerespectarea legislației rutiere, 16 au fost pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 309 pentru viteză excesivă, iar 504 pentru nerespectarea altor prevederi privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au reținut 80 de permise de conducere și au retras 24 de certificate de înmatriculare auto.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujianul care și-a ucis colegul într-un hotel a ieșit din arest! Judecătorii l-au trimis înapoi

Tânărul de 20 de ani, din Târgu-Jiu, care a ajuns, în luna septembrie, în arestul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.