vineri , 9 decembrie 2016 - 19:20

Cum poți deveni PREOT în Oltenia

Preoti-1

Mitropolia Olteniei organizează examen de capacitate preoţească, sesiunea septembrie 2016, în perioada 19-20 septembrie, la Centrul de restaurare, conservare, patrimoniu şi vizualizare al Facultăţii de Teologie din Craiova.

Luni, 19 septembrie, va avea loc un examen scris la Dogmatică, Misiologie şi Administraţie parohială pentru toţi candidaţii; apoi un examen oral la Teologie Liturgică, Omiletică, Catehetică şi Muzică Bisericească pentru candidaţii din Arhiepiscopia Râmnicului, Episcopia Severinului şi Strehaiei şi Episcopia Slatinei şi Romanaţilor. Marţi, 20 septembrie, va avea loc examenul oral la Teologie Liturgică, Omiletică, Catehetică şi Muzică bisericească pentru candidaţii din Arhiepiscopia Craiovei. Depunerea dosarelor se va face la Centrul Mitropolitan din Craiova, Biroul de Învăţământ, Catehizare şi Activităţi cu tineretul în perioada 01.09.-16.09.2016, achitându-se suma de 200 lei pentru înscrierea la examen. Tematica examenului de capacitate întocmită de Facultatea de Teologie din Craiova se află afişată în regim permanent pe site-ul Mitropoliei Olteniei, la adresahttp://www.mitropoliaolteniei.ro/wp-content/uploads/2012/10/Tematica1.pdf.

loading...

Citește și

Profesorul dr.Mircea Beuran a rămas orfan

Și doctorii plâng câteodată. Și plâng pentru că au de ce. Plâng că rămân orfani. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.