vineri , 20 octombrie 2017 - 6:33

Cum să aduci energia pozitivă în casa ta

poza-puls

Binecuvântarea casei este o tradiție veche, care se perpetuează până în zilele noastre, în toate culturile. De aceea, energia pozitivă este un element foarte important în casa ta.

Iată cum o poți aduce în casa ta, pentru a obține armonie și sănătate, conform principiilor feng shui. Acest ritual se poate face atât singur, cât și împreună cu familia sau prietenii. Cu cât sunt mai multe intenții pozitive, cu atât mai bine. Înainte de a începe întregul proces, fă curat.
1. Creează o atmosferă propice punând în fundal o coloană sonoră cu muzică specifică. Dacă sunteți mai mulți, așezați-vă în cerc.
2. Mulțumește-le celor care au acceptat invitatia ta la această ocazie specială.
3. Aprinde o lumânare roz (roz este culoarea bunătății și a dragostei) și treceți lumânarea aprinsă de la unul la altul în timp ce fiecare rostește câte o binecuvântare.
4. Poti face acest ritual în toate colţurile casei, fiecare pentru un scop anume, precizat de dinainte, pentru ca rugaciunile să fie îndreptate doar către acel scop.
5. La final, pune lumânarea în mijlocul casei şi las-o să ardă pentru cel puţin o oră. Apoi deschide toate ferestrele care dau spre Est şi uşile, şi invită energiile pozitive ale răsăritului de soare să-ţi intre în casă.
Sunt multe rugăciuni pentru prosperitate, sănătate etc. Le poţi alege pe cele mai potrivite pentru tine.

sursa: sfatulparintilor.roloading...
Loading...

Citește și

3 trucuri simple pentru semnal WiFi puternic acasă

Internetul la o viteză bună este o necesitate în zilele noastre. Este şi unul dintre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.