Cum să ai un corp bine tonifiat

poza-puls

Ar fi minunat dacă ai reuși să scapi de toate kilogramele puse pe parcursul iernii precum o haină, iar la începutul verii să te simți suplă, tonifiată și plină de energie. Chiar dacă tehnologia nu a avansat așa mult încât să ne permită acest vis într-o clipă, există soluții pe care le găsești în recomandările Yucca Wellness Center pentru o vară în care să te simți bine în pielea ta!

Dietele drastice şi înfometarea sunt câteva exemple care fac mai mult rău corpului, mai ales în această perioadă în care ai nevoie de vitamine şi minerale.
„O alimentaţie echilibrată şi un set de terapii şi tratamente personalizate pot face minuni pentru orice persoană care doreşte să fie sănătoasă şi să aibă un corp frumos. Nu trebuie să ne înfometăm până ajungem la kilogramele dorite, iar apoi să revenim la vechile obiceiuri. Alternarea dietelor ne afectează sistemul digestiv şi poate cauza îmbătrânirea corpului şi a pielii. De aceea orice program de slăbire ar trebui să înceapă cu o consultație de nutriție personalizată, consiliere pe tot parcursul procedurilor, dar și după acestea, în așa fel încât să poți menține în timp rezultatele obținute. Toate pachetele ce vizează slăbirea pe care le realizăm în cadrul centrului încep cu o astfel de consultație”, explică Alice Margina-Mileah, spa manager.

Adaugă antrenamente scurte

Antrenamentele scurte, de intensitate crescută ajută metabolismul și corpul să se recupereze mai repede după sesiuni de sport îndelungat. Secretul constă în durata aceastora care nu trebuie să depășească 15-20 minute. În acest stil te poți antrena chiar de două ori în aceeași zi și poți încerca programele Yucca de Fetno Dance, un program aerobic pe muzică folclorică cu accesorii specifice.

Distruge celulele de grăsime cu tehnologie hitech

Dacă vorbim de remodelare corporală hi-tech, atunci vorbim indirect de Sculptor Body Health. O adevărată minune tehnologică, acest aparat oferă mai multe tipuri de terapii cu rezultate incredibile încă de la prima şedinţă: mezoterapie virtuală, cavitaţie, masaj endermologic, microdermoabraziune corporală şi facială, terapie led.
Cavitaţia este un tratament prin unde acustice de foarte mare intensitate şi cu o frecvenţă joasă, în urma căruia se distrug definitiv adipocitele, fără a fi afectate şi ţesuturile adiacente. „În acest fel, se pierd la fiecare şedinţă până la 2 centrimetri din circumferinţa zonei care prezintă probleme”, explică Alice Margina Mileah. După acest procedeu extrem de benefic se realizează Dermo Health, o terapie cu vacuum de aspiraţie continuă, la un nivel constant, eficient pentru a stimula ţesuturile şi microcirculaţia, prin care se elimină toxinele şi dpozitele de grăsime corporală.
Se realizează apoi o microdermoabraziune, care are rolul de îndepărta straturile de celule de la suprafaţa pielii și apoi dermoporatia (mezoterapia virtuală), o metodă de introducere a substanțelor active în profunzimea pielii. În final se aplică o metodă extrem de eficientă şi complet non-invazivă, care interacţionează cu celulele şi stimulează producţia de colagen şi elastină cu ajutorul pulsaţiilor de lumini roşii. Întregul pachet Exclusiv Sculpting ce include şi tratamente faciale are valoarea de 3000 lei (peste 40 de terapii reduse de la 5560 lei).

Îndepărtează celulita prin căldură

Împachetarea la termocuvertă urmată de masajul cu beţe de bambus, radiofrecvenţă şi electrostimulare curață şi îndepărtează excesul de țesut adipos, astfel corpul capătă forma mult dorită. Un astfel de pachet îl găsiţi la o reducere de 50%, adica la pretul de 1099 lei.

Nu ignora activitatea fizică cotidiană

Majoritatea grăsimii se pierde prin dietă, însă restul vine din activitatea fizică, şi asta nu înseamnă doar antrenamente. Activităţile non fizice pot contribui la o pierdere de până la 20% din greutate conform specialiştilor, care ne încurajează să mergem pe jos, cu bicicletă, să facem curăţenie în casă sau orice ne menţine un nivel scăzut al pulsului.
Indiferent de dorinţele pe care le ai trebuie să alegi întotdeauna calea cea mai bună pentru a nile îndeplini, mai ales când vine vorba de sănătatea voastra. Cu ajutorul acestor metode non-invazive, de ultima generaţie, puteți păstra echilibrul, atât din punct de vedere nutritiv, cât şi fizic, fără a mai apela la metode care pot afecta starea de sănătate.

loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.