Cum să emiţi mai mulţi feromoni – hormonii atracţiei sexuale

sex-15_cmyk

Probabil aţi auzit des despre curele cu feromoni, mai ales la bărbaţi. De ce? Pentru că feromonul este o substanţă biochimică produsă de organismul uman, care dictează comportamentul sexual.

Aceste cure cu feromoni au apărut pentru bărbaţi, deoarece bărbaţii elimina mai mulţi hormoni ai atracţiei sexuale decât femeile. În mod normal, orice persoană secretă feromoni, însă, cei mai mulţi sunt eliminaţi prin măsurile de igienă. Aceste substanţe nu au nici o aromă, nici miros, dar sunt suficient de puternici pentru a determina anumite reacţii ale celor din jur.
Însă existe şi diete sau alimente care încurajează dezvoltarea feromonilor în organismul nostru:
– dieta cu ţelină (salate, suc de ţelina în alimentaţia zilnică) îi determină pe bărbaţi să elibereze feromoni mai convingători, iar pe femei să aibă un libidou pe măsură;
– nucile, seminţele de dovleac, spanacul să nu lipsească din alimentaţia voastră; ajută producţia de feromoni şi cresc nivelul de testosteron (hormonul dorinţei sexuale);
– chimenul, mărarul, ghimbirul, sparanghelul sunt alimente care vă condimentează într-un mod plăcut transpirația, ajutând feromonii să-şi manifeste puternic prezentă.

Loading...

Citește și

6 cele mai distractive jocuri erotice

Cele mai distractive jocuri erotice nu ar trebui să lipsească din intimitatea nici unui cuplu. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.