sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 9:25

Cum să fii mai carismatică

trc

Toată lumea iubește persoanele carismatice! Vrei să devii și tu una? COSMO îți arată cum.
Să fii carismatic înseamnă, pe scurt, să ai farmec personal. Multe persoane se nasc așa, însă asta nu înseamnă cu nu poți învăța și tu cum să fii (mai) carismatică.
Fii simpatică. Ce anume înseamnă asta? Fii prietenoasă cu toată lumea, zâmbește, fii sociabilă. Chiar dacă uneori nu ai chef…
Fii o persoană de încredere. Atât la birou, cât și în viața personală, este important ca cei din jur să se poată baza pe tine. De asemenea, dacă cineva te roagă să îi faci o favoare și accepți, ajută-l cu zâmbetul pe buze.
Ai încredere în tine. Nimeni din lumea asta nu e perfect. Absolut nimeni. Schimbă ce nu îți place la tine, acceptă ce nu poți schimba și ai încredere în cum arăți și ce știi să faci.
Ai grijă la limbajul trupului. Limbajul corporal spune mai multe decât cuvintele rostite!
Încearcă să ai o atitudine pozitivă. Nimănui nu îi plac oamenii pesimiști. Dacă ai o atitudine pozitivă, în schimb, îi vei face și pe cei din jur să se simtă mai bine.
Tu ce crezi, ești o persoană carismatică?

Loading...

Citește și

Ce li se pare bărbaților irezistibil la o femeie

Oricât de frumoasă ai fi şi oricât de îndrăgostit ar fi el, la un moment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.