Cum să-l îndrumi ca să ai parte de sex oral reuşit

sex-cmk

Oricât de mult ar citi şi ar exersa tehnici de sex oral, partenerul tau are nevoie de ajutorul tau pentru a reuşi să-ţi ofere plăcerea orgasmică pe care o aştepţi de fiecare dată. Nu există o regulă universal valabilă pentru un sex oral perfect, fiecare femeie având propriile preferinţe în acest sens. Întrucât partenerul tau nu poate ghici ce este pe placul tau şi ce nu, este important să-l ghidezi atât verbal, cât şi nonverbal, spre stimularea punctelor erogene care te fac sa urli de placere de fiecare dată!

Subliniază importanţa preludiului

De fiecare dată cand îţi face sex oral, partenerul tau trece direct la acţiune, fără a te introduce mai întâi în starea de excitaţie de care ai nevoie pentru a profita de pe urma abilităţilor lui… orale? Îi poti transmite că ai nevoie de preludiu – mângâieri, sărutări, îmbrăţişări – înainte de actul propriu-zis fiind un exemplu de urmat pentru el. De fiecare dată când îi faci sex oral, începe întotdeauna din partea de sus şi excită-l înainte de a trece la stimularea orală. Din când în când, îi poţi spune subtil cât de mult îti place atunci când vă sărutaţi şi atingeţi înainte ca el să îţi facă sex oral, pentru a-i sugera că preludiul este important pentru tine.

Îndrumă-l cu ajutorul trupului tău

Limbajul nonverbal este adesea mai eficient decât cel verbal atunci când îţi ajuţi partenerul să urmeze calea ideală către un sex oral de neuitat. Dacă simţi că se grăbeşte să ajungă în partea de jos, trage-l uşor cu mâinile spre tine, sărută-l şi dă-i de înţeles că ai nevoie de puţină „încălzire” înainte. De asemenea, atunci când ajunge în zona vaginală, foloseşte-ti mâinile pentru a-i ghida capul sau a-l tempera atunci când ţi se pare că se grabeşte. Mişcă-ţi coapsele mai aproape de capul lui, dacă simţi că stă cu capul prea departe. Ajută-te întotdeauna de trupul tau pentru a-l ghida in timpul sexului oral, dar fă-o subtil, pentru a nu pune presiune pe el!

Oferă-i întotdeauna feedback verbal si nonverbal

Este important ca atunci când face tot ce-i stă în putinţă pentru a te ajuta să obţii plăcere în timpul sexului oral, să primească şi un feedback pe măsura eforturilor lui. Dacă stai nemişcată şi tacută în timp ce el încearcă să te aducă la orgasm, nu va şti dacă ceea ce îţi face îţi place ori dacă eşti nemulţumită de prestaţia lui. Dă-i de înteles verbal că îţi place, dar dacă eşti o persoană ceva mai tacută în pat, măcar oferă-i câteva indicii prin gemete sau respiraţii accelerate, care să-i dea de înţeles că este pe calea cea bună. Marchează orgasmul cu un geamăt de plăcere!

Incurajează-l să folosească jucării sexuale

Daca eşti tipul de femeie ceva mai jucăuşă în pat, căreia îi place acţiunea şi nu se sfieşte să testeze experienţe noi, este important să discuţi preferinţele tale cu el. Dacă pe lângă limbă şi degete preferi ca partenerul tau să folosească jucării sexuale în timpul sexului oral, atunci spune-i sau dă-i de înţeles împingând subtil spre el un vibrator sau alte mici „condimente” care ştii că te aduc mai uşor spre culmile orgasmului.

Fii explicită în privinţa preferinţelor tale

Daca ai un partener deschis la conversaţii de natură sexuala, atunci fii sinceră cu el şi spune-i exact ce îţi place în timpul sexului oral, dar şi ce nu, astfel încât să îl ajuţi să-şi perfecţioneze tehnicile şi sa le adapteze preferinţelor tale. Comunicarea deschisă şi sinceră cu partenerul rămâne principalul secret al sexului oral perfect!

Loading...

Citește și

5 avantaje ale sexului regulat

Dacă doriţi să fiţi în formă şi să aveţi o stare de fericire tot timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.