Cum să-ţi depăşeşti teama de sex. 4 paşi simpli

sex2

Din păcate, nu există persoană care să nu aibă o teamă sau să nu se jeneze de o anumită situație, însă nu este nimic rușinos în asta. Sexul este unul dintre lucrurile care pot provoca astfel de trăiri şi din acest motiv trebuie să învăţăm să scăpăm de ele.

Însă ca totul să se desfăşoare așa cum trebuie din punct de vedere sexual trebuie să fim mai încrezători în forțele proprii. Anumite lucruri se învaţă treptat şi cu foarte multă răbdare. Iată cum poţi să-ţi depăşeşti teama de sex în 4 paşi simpli.

Vorbeşte deschis cu iubitul despre sex
Orice discuție despre viața intimă cu partenerul este una dintre metodele eficiente pentru a scapa de teama de sex. Te relaxează şi te scapă de inhibiţii. Este firesc să-ţi fie teamă de necunoscut, aşa că nu vei scăpa de această temere dacă nu îi spui partenerului despre ceea ce ţi-ar plăcea să se întâmple în timpul partidei de sex. Bucură-te dacă îţi oferă indicaţii despre cum ţi-ai putea îmbunătăţi tehnica. Comunicarea permanentă cu iubitul te va ajuta să afli cum scapi de teama de sex.

Fă sex în fața oglinzii
O soluţie eficientă pentru a depăşi teama de sex este înfruntarea directă. Fă sex în faţa oglinzii împreună cu partenerul, iar în momentul în care vă veţi vedea trupurile şi cât de sexual arată totul, vă veţi schimba total perspectiva. Sexul în oglindă vă va face să fiţi mai încrezători în propria sexualitate.

Acceptă-te așa cum ești
Foarte multe persoane sunt stânjenite de felul în care arată, iar lipsa încrederii în propria persoană poate creea mari probleme în viaţa sexuală. Important este să învăţăm să ne acceptăm aşa cum suntem, fiindcă în momentele de maximă excitaţie pe partenerul de viaţă nu îl mai interesează dacă ai anumite defecte. Învaţă să te accepţi aşa cum eşti şi în acest fel îţi va fi mult mai uşor să descoperi cum scapi de teama de sex.

Exprimă-ți preferinţele sexuale
Este foarte important să ai curaj să-ţi exprimi dorinţele sexuale şi să-ţi pui în practică fanteziile. Pe măsură ce începi să-ţi exprimi gândurile erotice, începi să scapi de inhibiţii şi să te dezvălui aşa cum eşti, o persoană cu dorinţe ascunse, dornică să experimenteze şi să se bucure de sex.

Loading...

Citește și

Poziţii sexuale cu bărbatul deasupra

Viaţa sexuală joacă un rol foarte important în orice cuplu şi de fiecare dată trebuie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *