sâmbătă , 19 august 2017 - 23:32

Cum se fac jumări

puls

Cu ceapă, pâine de casă și țuică, aceste jumări sunt un deliciu. Dacă nu ne crezi, te invităm să le prepari chiar tu acasă.

De ce ai nevoie pentru jumări
1 kg slănină proaspătă, fără șorici, cu puțină carne
sare
2 linguri untură
100 ml apă

Cum se fac jumările
Tai slănina bucăți de aproximativ 4 cm. Topești untura într-o tigaie și pui bucățile de slănină, împreună cu apa. Ții pe foc până când apa s-a evaporat și jumările s-au rumenit pe margini. După ce se scot se sărează după gust.

sursa: clickpoftabuna.ro

loading...

Citește și

Uite ce pericole te pândesc la tine în casă!

Deşi acasă te simţi în siguranţă, de multe ori, chiar aici te pândesc şi cele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.