Cum va fi vremea în următoarele zile

Meteorologii au anunţat temperaturi ridicate pentru zilele următoare. În weekend, vremea va fi în general frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în sud-vestul, sudul şi sud-estul ţării, izolat chiar caniculară în Lunca Dunării.

Astăzi, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade în cea mai mare parte a ţării, exceptând regiunile nordice şi centrale, unde va rămâne răcoroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nord-estul Transilvaniei şi 31 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în orele amiezii, când, pe arii restrânse, îndeosebi în zona montană, vor fi ploi slabe de scurtă durata. Mai ales în cursul zilei, vântul va avea unele intensificări la munte şi doar tecător şi izolat în restul teritoriului.

Mâine, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile temice, deşi vor marca o creştere faţă de ziua precedentă mai ales în sudul ţării, se vor menţine totuşi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar condiţiile că trecător şi izolat să plouă slab vor fi reduse. Vântul va suflă slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înalta şi în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în nord şi 33 de grade în Oltenia.

Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în sud-vestul, sudul şi sud-estul ţării, izolat chiar caniculară în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în nord-vest, în nord şi în centru, unde pe arii restrânse, mai ales după-amiază, vor fi ploi slabe de scurtă durata şi, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va suflă slab şi moderat, cu unele intensificări în nord-est şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în nordul ţării şi 35 de grade în sud (Lunca Dunării).

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: ANGAJAT din PRIMĂRIE, MORT LA SERVICIU! Medicii gorjeni l-au resuscitat minute în şir

Două echipaje medicale ale Ambulanței Gorj au fost solicitate la Primăria Mușetești, în urmă cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *