Cum vă puteți RĂCORI gratis în Târgu-Jiu

corturile-anti-canicula

Având în vedere temperaturile extreme înregistrate în această perioadă, dar și avertizările meteorologilor, Primăria Municipiului Târgu-Jiu ia măsuri anti-caniculă atât pentru cetățeni, cât și pentru angajații care își desfășoară activitatea în aer liber. 

Sunt puse la dispoziție Cluburile Vârstei a III-a din municipiu și Centrul Magnolia, unde cetățenii se pot adăposti în spații răcoroase, aceștia beneficiind de aer condiționat și apă rece. Totodată, cele peste 120 de cișmele și pompe stradale sunt funcționale și sunt la dispoziția cetățenilor. În ceea ce privește măsurile ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecţia persoanelor încadrate în muncă, se va respecta ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 99 din 29 iunie 2000. Va fi asigurată apă minerală personalului care își desfășoară activitatea în aer liber, iar programul de muncă va fi alternat cu perioadă de repaus.

loading...
Loading...

Citește și

EXPOZIȚIE la Tel Aviv a fotografului Teodor Dădălău!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj organizează la Tel Aviv, sâmbătă 25 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.