Cum văd LIDERII politici SCHIMBAREA șefului CEO

vilceanu

Dan Vâlceanu și Dian Popescu au opinii diferite vizavi de schimbarea lui Ionel Ilie din fruntea CE Oltenia și desemnarea ca înlocuitor a lui Sorin Boza.

Liderul liberalilor gorjeni are o părere bună despre Sorin Boza. Dan Vâlceanu apreciază faptul că noul manager al CEO a vizitat carierele miniere în momentul în care a venit în Directorat.“Îl cunosc prea puțin pe domnul Boza. Nu am apucat să ne facem o părere despre activitatea dânsului. Ceea ce știu este că în momentul în care a ajuns la CEO a mers în cariere să vadă care este situația reală în fiecare unitate. Acest demers mi s-a părut corect. Sper să facă acest lucru mai abitir de-acum înainte. Chiar e nevoie să înțeleagă că trebuie să ne batem toți pentru această unitate, să fie mult mai deschis decât predecesorii săi. Nu cred că această schimbare în conducerea CEO are legătură cu faptul că vin alegerile”, a declarat Vâlceanu.

Dian: Ilie a fost ȚINTA guvernului Cioloș

Dian Popescu este de părere că Ionel Ilie a fost schimbat de la șefia CEO pentru că s-a luptat pentru modificările aduse Legii Energiei. Senatorul anunță că va monitoriza activitatea noii conduceri a companiei miniere.“Nu știu nimic despre dânsul, în afara faptului că nu are nicio legătură cu sistemul energetic. Nu vreau să fac o judecată de valoare a acestui om, întrucât nu îl cunosc, dar, cu siguranță, voi monitoriza și voi vedea ce fac acești oameni veniți de la București să conducă Complexul Energetic Oltenia. Ionel Ilie și un grup din CEO au fost ținta acestui guvern, pentru că au luptat pentru modificările aduse Legii Energiei”, a precizat liderul ALDE Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *