Cum vor fi numiți ANGAJAȚII CEO în FUNCȚII! CONDIȚII!


Președintele Directoratului CE Oltenia, Sorin Boza, a declarat că rezultatele examenelor pentru posturile de directori de carieră, adjuncți, ingineri –șefi, CFL-ist sau din centralele electrice, vor fi cunoscute la începutul lunii august.

Astfel, concursurile se vor organiza în două etape, în două luni, iunie și iulie. „Toți cei care vor să participe sunt invitați s-o facă. Va fi un concurs corect și greu, pentru că ne dorim să avansăm, nu să ne întoarcem de unde am plecat. Vrem oameni care să anticipeze, să aibă viziune, să vorbească ce va fi si peste doi sau trei ani. CEO funcționează în baza unui plan de management pe patru ani. Trebuie să găsim oameni care se nasc conducători. Nu contează din ce partid, sindicat, gașcă sau grup faci parte. Sunt lucruri pe care eu vreau să le evit. Dacă e cel mai bun, nu mă interesează din ce partid, sindicate, etc., face parte. Condiția este să fie bine pregătiți”, a mai spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Producție mai mică de cărbune

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele patru luni ale anului în …

7 comentarii

  1. Sa nu faceti promovari pana nu se susțin examenele!Nu ar fi corect!Circula tot felul felul de .informatii cum ca urmează sa se înființeze posturi si sa fie promovari pe la EMC-uri si pe la ELCFU pe criterii neeligibile..Atentie ,d-lor din Directorat!

  2. Concursurile se finalizeaza in august, dar rezultatele le putem afla mai devreme, daca stim cine sunt candidatii. Asta ar fi interesant, sa fie afisat pe site-ul unitatii cine sunt cei inscrisi la concurs. Si mai e ceva! Cine-i examineaza?

  3. Nu acceptați loaze pt concursurile la posturi de directori .Să aibă mediile generale din facultate mai mari de 9,00.

  4. Cel care va lucra de acasa trebuie sa lucreze dupa niste date pe care ile furnizez”eu” (oricare), care vin la serviciu zilnic si stau 8 ore si probabil si cu un salariu mai mult mai mic.Despre ce vorbim??????????

  5. D-le Boza…stiti cum arata anuntul de participare la concurs…sau v-ati hotarat sa participati la alegerile de primar la Targu Jiu…sa ai cel putin 3 ani experienta in functii de conducere…asa ca inginerii care nu au facut politica in trecut ca sa fie sefi,i ati scos de pe lista…testarea are si un interviu cu dvs..ca poate realizati ce candidati aveti..adica aceeasi…daca ati reusit sa i cunoasteti…aua

  6. vladimirescu vlad

    Mai exista in tara asta concursuri adevarate.Peste tot este o mare mizerie.Nu ma convinge nimeni ca aici s-a rasturnat TRENUL CU CONSTIINTA SI CORECTITUDINE. O MARE VRAJALA.

  7. Boza, ia pune mataluta ca sa participe la concurs a sa aiba minim 5 ani lucrat i in cariera la munca de jos, brutărie, cfl-ist. Aia sunt adevărații ingineri. Sa sti mataluta ca sunt si deștepți nu ca directoratul ăstia pusi politic care au capusat instituția.Habar nu au meserie.Sunt niste jmecheri. VEZI MATALUTA CAUM SE PUN ÎNTRE EI PE FUNCTII.NASI.FINI.CUMNAȚI COPII. Apropo. Circula un zvon ca Dobritanu isi pune copilul inginerie sef pe la Direcția Minieră. Pai cu 5 ani vechime si angajat cum stie el ca a fost. Pe inginerii buni ii aruncati la cosul de gunoi. Se va sparge gunoiul cat de curând. Nu fi partas la mafie Boxa!!!. Toți directorii din prezent sunt varza, niste lepre ordinare.Sa sti Boxa ca la acest concurs o sa participe si DNA-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.