Cunoscut PESEDIST, trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă în dosarul ”Mită la PSD”

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, fiind acuzat că dat declarații nesincere în dosarul “Mită la PSD”, în care au fost condamnați omul de afaceri Ioan Niculae și fostul președinte al CJ Brăila Gheorghe Bunea Stancu, scrie Agerpres.

În martie 2015, Viorel Hrebenciuc declara la Curtea de Apel București, unde a fost audiat în calitate de martor în dosarul “Mită la PSD”, că de finanțarea campaniei electorale s-au ocupat Mircea Geoană și apropiații acestuia, Ionuț Costea și Ion Bazac.

Tot atunci, Hrebenciuc spunea că Mircea Geoană l-a trimis la Ioan Niculae pentru a discuta despre finanțarea campaniei electorale. “Nu pot preciza dacă Geoană m-a trimis la Niculae pentru o finanțare legală sau nelegală. În principiu era legală. Niculae a vrut să facă plata prin bancă. Eu discutam cu alți finanțatori doar când eram trimis”, a susținut Viorel Hrebenciuc.

Viorel Hrebenciuc este acuzat de omul de afaceri Ioan Niculae că a facut declarații mincinoase. Hrebenciuc a fost martorul cheie în dosarul campaniei lui Mircea Geoană, dosar în care Ioan Niculae a fost condamnat la doi ani şi şase luni de puşcărie.

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *