marți , 12 decembrie 2017 - 2:43

Cuplu şoc! Nimeni nu s-a gândit că se vor combina

Provin din medii diferite chiar dacă amândoi cochetează din plin cu showbiz-ul. Iar de curând, pare-se, cei doi au decis că ar fi cazul să formeze un cuplu, ținând însă în mare secret relația pe care o au, ei fiind deconspirați, de curând, fiind surprinși în timp ce aveau o discuție… fierbinte.

Deea. Ispita care reușește să înnebunească bărbații doar cu simpla ei prezență. Ralflo, unul dintre puținii străini care au reușit să facă carieră în Rmânia, în muzică. Împreună, deși nimeni nu se aștepta, formează, de puțin timp, unul dintre cuplurile care, cu siguranță, uimesc showbiz-ul. ”Sunt la început, dar se plac foarte mult. Preferă să își țină relația ”la secret” pentru că nu sunt siguri de sentimentele lor și preferă să treacă ceva timp pentru a se expune”, ne-a spus un amic de-al lui Ralflo.

Continuarea, aici: http://spynews.ro/monden/cuplu-oc-in-showbiz-nimeni-nu-sar-fi-gandit-ca-ei-se-vor-combina-117303.html

loading...
Loading...

Citește și

TOPUL celor mai bine plătiţi BUGETARI!

Mediafax: Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018: Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.