CUTREMURĂTOR! Fetiță de zece ani, violată şi lăsată să se înece

Maria Ungureanu, o micuţă din judeţul Iaşi, a sfârşit tragic, în piscina unui restaurant din Italia. Copila locuia în Peninsulă de doi ani, de când părinţii săi au decis să o aibă alături în localitatea San Salvatore Telesino, din regiunea Campania, acolo unde cei doi lucrează de mai mult timp. În satul Verşeni, din Iaşi, e jale mare.

Micuţa şi-a găsit sfârşitul duminică, 19 iunie, într-o piscină a unui restaurant din localitatea San Salvatore Telesino. Potrivit presei din Italia, fetiţa a fost văzută ultima dată în cursul după-amiezii, în jurul orei 19.00, plimbându-se prin piaţa din localitate. Peste aproape două ore, tatăl alerta autorităţile fiindcă nu-şi găsea copila. Căutările au fost demarate imediat, dar fără rezultat. Din piaţa Salvatore Pacceli, fetiţei i s-a pierdut urma. Patronul unui restaurant avea să anunţe însă, după un timp, că în piscina din faţa localului său pluteşte trupul unui copil. Alături se aflau nişte hăinuţe împăturite. Erau ale Mariei, moartă deja de câteva ore. Autopsia efectuată avea să arate că micuţa a murit înecată, neştiind să înoate. Medicii legişti au mai precizat că, înainte de a fi lăsată se se înece, copila de zece ani a fost violată.

Principalul suspect pentru violarea şi uciderea Mariei este un tânăr român, Daniel, prieten cu tatăl fetiţei. Bărbatul în vârstă de 21 de ani le-a declarat anchetatorilor că n-ar fi fost în stare să-i facă un asemenea rău Mariei, pe care o vedea ca pe o soră, şi că nu el a violat-o şi a ucis-o. Ancheta din localitatea San Salvatore Telesino este în curs, iar trupul fetiţei n-a fost încă predat familiei pentru pregătirea funeraliilor.

Sursa: http://www.click.ro/news/national/maria-e-acum-printre-ingeri-povestea-fetitei-de-zece-ani-violata-si-lasata-sa-se-inece

loading...
Loading...

Citește și

ACUM! PATRU victime în accidentul de la Câmpu Mare! O persoană este inconştientă şi o alta încarcerată!

ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localitatii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.