vineri , 15 decembrie 2017 - 10:31

D.I.N.A.M.I.T.A. la Târgu Jiu!

 

Vineri, 23 septembrie, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu va avea loc un concert de zile mari oferit de Fabian Sanchez D.I.N.A.M.I.T.A.

Peste 500 de elevi din 26 de școli și licee din municipiul Târgu Jiu, membri ai echipei de reciclare de echipamente electrice și electronice, se vor distra vineri în Piața Prefecturii. „Patrula de reciclare formată la nivelul județului Gorj în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec a câștigat locul trei pe țară reușind să colecteze peste 63 de mii de kilograme de deșeuri de echipamente electrice și electronice. Adică de patru ori mai mult pentru pragul necesar pentru a câștiga un astfel de premiu. În data de 23 septembrie, se va organiza în Piața Prefecturii un moment de sărbătorire a acestei patrule. 26 de școli și licee de la nivelul municipiului au participat la acest program de educație de mediu, la eveniment o să fie în jur de 500- 550 de copii. În timpul zilei vor fi diferite ateliere pentru aceștia desena, dansuri și muzică iar ziua se va încheia cu un concert susținut de Fabian Sanchez și trupa Dinamita ” a declarat Ionuț Jilăveanu, şeful Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul primăriei Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbateri importante organizate de ITM cu angajatorii, confederaţiile patronale şi sindicatele din Gorj

Inspectorii de muncă ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, s-au întâlnit, al finele săptămânii trecute, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.