„Dacă aș putea să schimb toată lumea pentru tine, aș face-o…”. Vezi cine i-a spus ASTA fostului RECTOR al UCB Târgu Jiu

Fostul rector al Universității Constantin Brâncuși, Dorel Chirițescu, și-a sărbătorit în acest weekend ziua de naștere. Cu această ocazie cele două fiice ale sale Andreea și Alexandra i-au dăruit un tort ce avea forma cărții pe care fostul rector a publicat-o în urmă cu câțiva ani. 

Andreea a publicat pe pagina personală de facebook și un mesaj emoționant: „ 26 septembrie 1965/ Ziua ta, a celui mai frumos om din viaţa mea!/ Dacă aş putea să schimb toată lumea pentru tine, aș face-o,dar pentru că nu pot acest lucru fizic,am să îl rog pe Dumnezeu zilnic să te ajute să străluceşti alături de noi,aşa cum tu mie mi-ai poleit sufletul cu strălucire şi mintea cu bogăţie!/ Te iubesc,tati!” a scris Andreea pe contul de facebook. Mesajul cu pricina a primit sute de aprecieri pe site-ul de socializare și o mulțime de mesaje de „La mulți ani!” scrise de prietenii Andreei.
loading...

Citește și

VIDEO | Ce a GĂSIT în toiul nopții un DIRECTOR de televiziune pe bicicleta sa! I-a stat STAT INIMA în LOC!

Directorul unei televiziuni locale din Vâlcea a avut parte de spaima vieții sale, în urmă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.