marți , 21 noiembrie 2017 - 17:47

„Dacă aș putea să schimb toată lumea pentru tine, aș face-o…”. Vezi cine i-a spus ASTA fostului RECTOR al UCB Târgu Jiu

Fostul rector al Universității Constantin Brâncuși, Dorel Chirițescu, și-a sărbătorit în acest weekend ziua de naștere. Cu această ocazie cele două fiice ale sale Andreea și Alexandra i-au dăruit un tort ce avea forma cărții pe care fostul rector a publicat-o în urmă cu câțiva ani. 

Andreea a publicat pe pagina personală de facebook și un mesaj emoționant: „ 26 septembrie 1965/ Ziua ta, a celui mai frumos om din viaţa mea!/ Dacă aş putea să schimb toată lumea pentru tine, aș face-o,dar pentru că nu pot acest lucru fizic,am să îl rog pe Dumnezeu zilnic să te ajute să străluceşti alături de noi,aşa cum tu mie mi-ai poleit sufletul cu strălucire şi mintea cu bogăţie!/ Te iubesc,tati!” a scris Andreea pe contul de facebook. Mesajul cu pricina a primit sute de aprecieri pe site-ul de socializare și o mulțime de mesaje de „La mulți ani!” scrise de prietenii Andreei.
loading...
Loading...

Citește și

Sărbătoare MARE, ASTĂZI! Ce nu ai voie să faci în această ZI!

Intrarea Maicii Domnului în Biserică are loc în fiecare an pe data 21 noiembrie. Prima …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.