Dacă nu ai senzori, rămâi FĂRĂ gaze! Au început VERIFICĂRILE

Sute de mii de români, obligaţi să-şi pună senzori de gaze în apartamente. Costă sute de lei, dar altfel rămân fără gaz
După tragedia de la Colectiv, un ordin al ANRE, care reactivează o lege care n-a prea fost aplicată până acum, obligă proprietarii de apartamente care au doar un aragaz acasă, dar şi-au pus geamuri termopan, să-şi monteze senzori de gaze. Verificările au început deja.

Sute de mii de români sunt obligaţi să monteze detectoare de gaze, chiar dacă locuinţele lor sunt încă racordare la sistemele centralizate de distribuţie a energiei termice, iar oamenii au doar un aragaz acasă. Obligaţia apare dacă fereastra camerei în care este instalat aragazul are geam termopan. În cazul în care oamenii refuză să le monteze, vor rămâne fără gaze. Mai mult, ar putea rămâne fără gaze chiar şi cei care le instalează, dar ai căror vecini de bloc refuză să facă acest lucru, pentru simplul motivă că sistarea alimentării se face pentru tot imobilul, în lipsa contoarelor individuale de gaze. Dispozitivele costă sute de lei, şi, după câţiva ani, trebuie înlocuite şi cumpărate altele.

Mai mulţi cititori ai ECONOMICA.NET din Bucureşti ne-au spus că li s-a pus în vedere de către administratorii de bloc că trebuie să monteze aceste detectoare, pentru că altfel vor rămâne fără gaze.
Sursa  http://www.economica.net/sute-de-mii-de-romani-obligati-sa-si-puna-senzori-de-gaze-in-apartamente-costa-sute-de-lei-dar-altfel-raman-fara-gaz_120649.html#ixzz4AsMsC0IC

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *