luni , 23 octombrie 2017 - 1:38

Dat afară din partid

Deputatul Cătălin Drăguşanu a fost exclus, miercuri seara, din ALDE, în baza unei decizii luată de Biroul Executiv Judeţean, a declarat, pentru Agerpres, co-preşedintele filialei, Ion Asaftei. 

Potrivit sursei citate, excluderea a fost decisă după ce parlamentarul a făcut declaraţii în mass-media ce contravin prevederilor statului ALDE.

‘Excluderea vine ca urmare a faptului că deputatul Cătălin Drăguşanu s-a raliat unui grup condus de senatorul Vasile Nistor, grup ce serveşte interesele politice ale altui partid’, a declarat, pentru Agerpres, Ion Asaftei, co-preşedinte ALDE Neamţ. Prima decizie luată de Biroului Executiv Judeţean al ALDE Neamţ a fost de demitere a deputatului Cătălin Drăguşanu din funcţia de copreşedinte al filialei şi de membru al biroului, după care s-a hotărât excluderea din partid. Miercuri dimineaţă, deputatul Cătălin Drăguşanu a declarat că susţine poziţia senatorului Vasile Nistor care a cerut organizarea imediată a unui Congres Extraordinar al partidului.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: Accident grav la Dragoieni! Traficul este blocat

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident în cartierul Drăgoieni, chiar înainte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.