De ce „băieţii răi” au mai mult succes la femei?

sex

Se spune că femeile au o atracţie deosebită pentru băieţii răi, chiar dacă nu recunosc asta. Cercetătorii au descoperit că nu este doar un mit.

Dar de ce ar alege o femeie să aibă o relaţie cu un „băiat rău”, ale cărui trăsături de caracter includ impulsivitate, egocentrism, narcisism sau iresponsabilitate? Răspunsul cercetătorilor este unul simplu: pentru că este interesant şi iese în evidenţă. Toate aceste trăsături le oferă băieţilor răi şi calităţi foarte apreciate de oameni în general: originalitate, spirit liber, încredere, îndrăzneală şi un aer rebel.
Potrivit unui studiu realizat în anul 2015 de specialiştii de la Universitatea din Barcelona, oamenii cu diverse probleme comportamentale, de exemplu cei consideraţi nevrotici sau impulsivi, au mai multe relaţii de scurtă durată, mai mulţi parteneri şi mai mulţi copii decât cei fără tulburări comportamentale.
Rezultatele studiului au arătat că atât femeile, cât şi bărbaţii cu un comportament impulsiv, deviant atrag mai mulţi parteneri de scurtă durată decât cei cu personalităţi care nu ies din tipare.
De asemenea, bărbaţii obsesiv-compulsivi, dar nu şi femeile cu această tulburare, reuşesc să aibă relaţii de lungă durată, motivul fiind asociat cu veniturile mari obţinute de grupul de persoane cu această tulburare, care sunt aproape de două ori mai mari decât ale celorlalţi participanţi la studiu.
Iată, prin urmare de ce băieţii răi au mai mult succes la femei:

Băieţii răi ies în evidenţă

Dintr-un grup mare de persoane, pe cine crezi că vei observa prima dată? Bineînţeles că pe cel mai diferit şi neobişnuit. Iar băieţii răi se pricep de minune să se facă remarcaţi. Vorbesc tare, se îmbracă altfel, sunt foarte îndrăzneţi şi nu se tem de consecinţe. Primul pas pe care trebuie să-l facă un bărbat pentru a cuceri o femeie este acela de a se face remarcat, ceea ce un băiat rău va reuşi fără prea mult efort.

Băieţii răi au încredere în ei

Încrederea în sine este o trăsătură pe care nu doar femeile, ci şi bărbaţii, o găsesc irezistibilă atunci când sunt în căutarea unui partener de viaţă. Şi cine poate părea mai încrezător în sine dacă nu o persoană care nu ţine cont de reguli, care ştie exact ce vrea şi căreia nu îi pasă ce trebuie să facă pentru a obţine?

Băieţii răi au succes şi putere

Combinaţia de impulsivitate, narcisism, egoism şi determinare este una explizivă în cele mai multe situaţii. Dar se pare că este exact cocktailul necesar pentru a avea succes, potrivit cercetătorilor. Aceste tulburări comportamentale fac echipă bună cu afacerile, cariera şi banii. Şi chiar dacă recunosc sau nu, femeile sunt concepute să se simtă atrase de bărbaţii care le pot oferi confort material.

Băieţii răi sunt rebeli

Pentru că îndrăznesc să facă tot ceea ce restul oamenilor li s-ar părea de neconceput, băieţii răi sunt consideraţi rebeli şi nonconformişti, ceea ce îi face foarte interesanţi pentru femei. Îndrăzneala şi curajul de a se comporta într-un mod complet opus faţă de ceea ce se aşteaptă de la ei, lipsa de interes pentru normele sociale şi încălcarea lor fără urmă de mustrare sunt elemente care îi transformă pe băieţii răi în oameni foarte „cool”. Iar cu cât un bărbat este mai popular, cu atât cresc şansele lui de a atrage interesul mai multor femei.

Loading...

Citește și

6 cele mai distractive jocuri erotice

Cele mai distractive jocuri erotice nu ar trebui să lipsească din intimitatea nici unui cuplu. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.