De ce înşală bărbaţii însuraţi? 10 motive pe care ar trebui să le ştii înainte să te măriţi

sex

Care sunt motivele pentru care soţul tău a decis să facă dragoste cu altă femeie? Sunt simple şi complicate în acelaşi timp, dar trebuie să ştii că în această afacere ai şi tu rolul tău.

Din capul locului trebuie să spunem că un bărbat educat nu vorbeşte niciodată despre viaţa sa amoroasă, însurat sau nu, el consideră că acest aspect ţine intimitatea sa şi-l evită. Aşa că cei pe care-i auziţi că se laudă cu cuceririle lor, cu nopţile sălbatice şi cu femeile pe care le-au avut nu sunt decât nişte adolescenţi întârziaţi şi e bine să-i evitaţi.
Bărbaţii educaţi nu vorbesc despre cuceririle nici când discută cu alţi bărbaţi, dar pot să-şi spună părerea în termeni civilizaţi despre cum arată o femeie sau alta.
Acestea fiind spuse, a fost destul de greu să strâng cele mai frecvente 10 motive pentru care un bărbat însurat înşală, deşi acesta nu e tocmai un termen potrivit.
Nu toţi bărbaţii înşală, iar cei mai mulţi dintre ei nu consideră o partidă de amor în afara căsătoriei drept ”înşelăciune”, mai degrabă un accident plăcut. Nu toţi bărbaţii însuraţi ”înşală”, doar o parte dintre ei, şi asta nu pentru că nu şi-ar dori asta din când în când, dar pentru că mulţi ştiu că sexul cu femei diferite e ceva extrem de complicat din punct de vedere emoţional şi financiar. Dar se întâmplă, să vedem, totuşi, de ce un bărbat însurat înşală?

E vânat de o femeie mai tânără şi nu rezistă

1. Cea mai frecventă cauză e că s-a îndrăgostit de altcineva. Emoţia unei noi iubiri îl mână în luptă şi îl face să-şi asume riscuri, rănindu-i pe cei dragi.
2. E plictisit în căsnicie şi vrea să încerce altceva.
3. Mereu a fost un fustangiu, căsnicia nu-l poate schimba, ci doar tempera.
4. Se apropie de un prag în viaţă şi are o depresie legată de faptul că îmbătrâneşte. Se întâmplă din zece în zece ani, începând cu 30.
5. A fost repudiat – soţia lui nu mai face sex cu el sau face mai rar şi caută o compensare.
6. Stă prea mult la birou şi începe o relaţie cu o colegă.
7. E vânat de o femeie mai tânără şi nu rezistă avansurilor.
8. Nu are o viaţă echilibrată de familie, se simte izolat şi singur.
9. A câştigat brusc mulţi bani şi vrea să-şi schimbe viaţa, s-o ia de la început.
10. Vrea să se răzbune dacă a fost înşelat la rândul său de soţie.
Acestea ar fi cele mai frecvente motive, iar ele ţin de echilibrul emoţional din interiorul cuplului. O viaţă de familie plină, cu copii şi comunicare între parteneri îl face pe bărbat mult mai responsabil şi mai puţin expus aventurilor amoroase din afara căsătoriei.

Loading...

Citește și

4 cele mai bune poziții pentru sex anal

Ca să te simți bine în timpul sexului anal, trebuie să fii relaxată, iar poziția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *