De ce nu mai apare MAMA NATURĂ la tv! Vezi ce a pățit

Roxana Ionescu, o prezență agreabilă pe sticlă, acum ceva timp, a intrat într-un con de umbră și nu va reveni se pare prea curând în lumina reflectoarelor.

După o apariție pe final în show-ul de la Pro TV, ”Ferma vedetelor”, Mama Natura a dispărut de pe micul ecran. Neoficial, Roxana nu ar fi trecut cu bine peste casting-urile la care a participat după, dar oficial, dacă ar fi să ne luăm după spusele vedetei, aceasta nu-și mai dorește să fie prezentă în orice fel de emisiune, doar de dragul apariției.

“Am primit anumite propuneri, de care nu am fost însa încântata. Vreau ceva curat, ca pe vremuri, de buna calitate. Toate tipologiile s-au cam schimbat însa, acum exista foarte multe emisiuni- concurs. Mi-ar placea sa prezint ceva, sa si particip, dar în anumite conditii. De exemplu, as repeta experienta de la «Dansez pentru tine», dar nu si pe cea din «Ferma vedetelor »”, a spus gorjeanca „Mama Natura”.

Sursa: Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Acum, ACCIDENT lângă Târgu Jiu. Vezi ce s-a întâmplat!

Accident la Buduhala, unde un autoturism a intrat într-o căruță. Nu sunt victime, spune IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.