sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:42

De ce se uită bărbaţii la TV după ce fac dragoste? 6 motive

sex3

După orgasm, multe femei încearcă să păstreze cât mai mult apropierea fizică și emoțională ținându-se în brațe cu partenerul. Nevoile bărbaților după sex nu coincid însă prea des cu ale femeilor, iar dacă partenerul nu adoarme pe loc, atunci dă drumul la televizor. De ce se uită bărbaţii la TV după ce fac dragoste? Iată 6 motive care explică de ce preferă să dea drumul la televizor în loc să te țină în brațe.

Pune accent pe aspectele fizice și uită de cele emoționale
Ai discutat pană acum cu partenerul despre acest gest sau nu s-a ivit ocazia? După ce faceți dragoste, mai ales dacă ai și tu orgasm, mulți bărbați consideră că și-au îndeplinit orice îndatorire către tine și își pot continua seara așa cum vor. Dacă partenerul pune accent pe aspectele fizice și uită de cele emoționale, explică-i nevoile tale fără reproșuri și vezi reacția lui.

Vrea să vadă meciul sau emisiunea preferată
Dacă este un microbist convins sau pur și simplu susține o echipă sportivă, nu ai de ce să te superi atunci când dă drumul la TV după sex. Emisiunea preferată are o atracție similară. Dacă pornește televizorul pentru a viziona ceva ce îi face plăcere sau îl interesează în mod deosebit nu este necesar să-i faci prea multe reproșuri. Poți protesta însă dacă dă drumul la TV și nu se uită la nimic anume, schimbând canalul în căutarea a ceva cât de cât interesant.

Nu poate să doarmă fără zgomote de fundal
Specialiștii în somn susțin că cel mai odihnitor somn implică liniște, dar mulți bărbați preferă un zgomot de fundal, fie în timpul somnului, fie până la culcare.
Partenerul tău poate da drumul la TV și din obișnuință, fără să-și dea seama că acest gest te-ar putea supară.
Dacă insistă asupra faptului că asta își dorește să facă și nu ești rezonabilă când îi ceri să stea cu tine în brațe în întuneric, poți lua o decizie dacă accepți aceste condiții sau nu.

Te evită pentru că se simte vinovat
De multe ori, televizorul oferă cea mai simplă modalitate de a te evita. De ce vrea să te evite? În multe cazuri, evitarea ține de sentimentul de vinovăție. Asta nu înseamnă că te-a înșelat sau plănuiește să te înșele, sentimentele lui pot fi cauzate și din alte motive: a flirtat cu o chelneriță sau nu te-a apărat atunci când cineva te-a criticat în fața lui.
Există și alte motive pentru care poate evita apropierea emoțională de tine, chiar dacă tocmai a-ți făcut dragoste, deci nu este indicat să sari la concluzii pripite.

Nu vrea să se apropie emoțional de tine
Uneori, dacă tu vrei să-l săruți și să-l ții în brațe, iar el se întoarce cu spatele și dă drumul la televizor, poate fi un semn că nu vrea să petreci noaptea cu el sau pur și simplu nu vrea să se apropie emoțional de tine în acel moment. Dacă provoci o ceartă fără să știi motivația din spatele acțiunilor lui, nu vei avea nimic de căștigat.

Vrea să știi că este în continuare supărat
Uneori sexul de împăcare nu este suficient pentru a rezolva probleme mai grave ale relației. Cât timp faceți dragoste sunteți în situația unui armistițiu tacit, care se poate prelungi sau nu. Dacă ați făcut sex chiar după o ceartă, faptul că drumul la TV în loc să te țină în brațe indică faptul că mai are nevoie de timp înainte să treacă mai departe.

Loading...

Citește și

6 poziţii sexuale pentru persoane supraponderale

Greutatea corporală nu ar trebui să fie un impediment pentru a vă bucura de o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *