duminică , 17 decembrie 2017 - 6:24

De ce trebuie să pui o MONEDĂ în CONGELATOR!

Dacă ai de gând să pleci în vacanţă şi să laşi mâncarea în congelator, iată un lucru care te poate ajuta. De multe ori, când nu ne aflăm acasă, există şansa de a se opri curentul fără să ştim de acest lucru, iar acest truc îţi poate arăta dacă mâncarea mai poate fi consumată sau nu. După cum bine ştim, aceasta se poate decongela şi strica, scrie one.ro.

Şi, pentru a afla dacă mâncarea nu s-a decongelat şi este exact asa cum ai lăsat-o, înainte de a pleca în călătorie, umple o cană cu apă şi pune-o în congelator. După ce apa îngheaţă, aşează deasupra o monedă şi pune cana înapoi în congelator.

Dacă atunci când te întorci din vacanţă moneda se află  pe fundul cănii, aruncă imediat mâncarea din congelator. Asta înseamnă că a fost oprit curentul pentru destul timp cât să se dezgheţe mâncarea. În cazul în care moneda este exact asa cum ai lăsat-o, atunci poţi consuma liniştită alimentele din congelator.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO. GORJ: A scăpat de VIOLATOR pentru că acesta A AVUT PROBLEME CU ERECȚIA! Tânărul de 20 de ani, REȚINUT de polițiști

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Floreșteni (Târgu-Cărbunești), a fost reținut, vineri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.