De ce trebuie să ții câteva felii de lămâie lângă pat

puls

Lămâia are numeroase proprietăți terapeutice. Nu numai că îți dă energia de care ai nevoie când o consumi sub formă de suc, ci are beneficii mai puțin știute doar mirosând-o.

Probabil nu folosești lămâie foarte des. Poate că o storci într-un sfert de pahar cu apă sau asezonezi cu zeamă pieptul de pui. Acest fruct galben conține vitamine (A, B6, C și E), precum și cupru, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc și fosfor, benefice pentru sănătate.

Data viitoare când mergi la cumpărături, ia și lămâi. Taie o lămâie în patru și așază fructele pe o farfurie. Presară peste ele sare și pune-le undeva lângă pat. Ce se întâmplă dacă faci asta? Iată ce spun specialiștii!

Alungă insomnia
Întrucât absorb energia negativă, ușurându-ți somnul, aruncă feliile de lămâie dimineața.

Te liniștesc
Mirosul feliilor de lămâie ameliorează simptomele stresului și te ajută să te relaxezi. Astfel, vei reuși să dormi mai bine. Totodată, remediul este sigur și pentru cei care suferă de insomnie.

Alungă insectele
Abia ai reușit să adormi și o muscă sau un țanțar îți perturbă somnul? Mirosul feliilor de lămâie alungă insectele care te deranjează când ți-e somnul mai dulce. Așa că, ține-le aproape de pat!

Normalizează tensiunea
Unii specialiști susțin că această practică poate scădea tensiunea arterială. Încearc-o să vezi dacă funcționează.

Îți dă energia de care ai nevoie
Se spune că aroma lămâilor crește nivelul de serotonină. Mai exact, după ce te vei trezi, te vei simți plină de energie, reușind să-ți duci treburile la până la capăt.

sursa: clickpentrufemei.roloading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *