miercuri , 1 martie 2017 - 22:06

De prin lume adunate

de-prin-lume

Anomaliile de pe Lună au fost observate din cele mai vechi timpuri. În trecut, oamenii care foloseau telescoape rudimentare pentru a privi Luna, susțineau că au văzut de mai multe ori nori denși. Acest fapt este imposibil pentru că atmosfera sa nu poate susține nori. Mai mult de atât, astronauții misiunilor NASA au declarat în rapoartele de zbor că de mai multe ori au fost descoperit nori imenși de vapori de apă. Singurul loc din care puteau să provină este interiorul Lunii.
Cea mai mare parte a lunii este compusă dintr-o glazură sticloasă. Acest fapt demonstrează că Luna a fost expusă temperaturilor extrem de ridicate. Oamenii de știință au observat că această glazură nu este născută în urma exploziilor nucleare.
Un alt fapt interesant descoperit pe Lună este că nu are câmp magnetic. Chiar și așa, rocile analizate sunt foarte puternic magnetizate și nimeni nu își poate explica acest fapt.

loading...

Citește și

Leacuri băbești

Ai crampe musculare dupa antrenament Bea putina zeama din borcanul de muraturi. Iti va relaxa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.