miercuri , 18 octombrie 2017 - 21:20

De prin lume adunate

de-prin-lume

În Elveţia este ilegal să trânteşti portiera oricărei maşini.
În anul 1979, regimul politic din Irak a interzis filmele cu arte marţiale.
În Danemarca legea permite deţinuţilor să evadeze din închisori.
În Myanmar este ilegal să accesezi Internetul. Oricine o face ajunge să stea ani buni după gratii.
Pe timpul desfăşurării Primului Război Mondial, bărbaţii care erau dovediţi homosexuali, erau executaţi pe loc, fără niciun proces.
În Singapore este contrar legilor acestei ţări să mesteci banala gumă de mestecat.
Datorită faptului că celebrul personaj de desene animate Donald Duck nu purta pantaloni lungi, filmele de desene animate care-l aveau drept erou principal au fost interzise de lege în Finlanda.
În anul 1935, guvernul României din acele timpuri a introdus o lege prin care personajul de desene animate, Mickey Mouse a fost interzis pe motiv că era atât de urât desenat încât speria copiii mici.
În urmă cu peste 2000 de ani, Cezar a interzis accesul carelor în Roma, pe motiv că încurcau şi aglomerau circulaţia cetăţenilor romani.
În Marea Britanie, legea permite oricărei femei gravide să urineze oriunde doreşte, inclusiv în caschetă unui poliţist, fără să poate fi trasă la răspundere.

loading...
Loading...

Citește și

Știați că…

Dacă ai fi cetățean american, și ai avea în buzunar cel puțin 25 de dolari …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.