sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 8:17

De prin lume adunate

de-prin-lume

Oraşul St. Louis din Missouri are în vigoare o lege conform căreia este interzis ca un bărbat să salveze o femeie aflată în pericol, dacă aceasta este îmbrăcată în pijamale.
Pe teritoriul Franţei este ilegal să dai numele de Napoleon unui porc.
În oraşul Baltimore din Maryland, este ilegal să intri cu un leu într-o sală de cinema.
Este contrar legii pentru orice cetăţean britanic să moară în interiorul Palatului Parlamentului din Londra.
Dacă ajungeţi în oraşul Miami din Florida, reţineţi că este interzis de lege să imitaţi orice fel de sunete emise de animale.
În Bahrein este interzis de lege ca un bărbat ginecolog să examineze direct organele genitale ale unei femei. Puţinii bărbaţi medici ginecologi din acesta tara musulmană, se folosesc în acest scop de o oglindă poziţionată astfel încât să le ofere imaginile de care au nevoie atunci când stabilesc un diagnostic pe cale vizuală.
În statul american Oklahoma, orice persoană care se strâmbă în mod voit la un câine, ajunge la închisoare sub învinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.
În Liban, bărbaţilor le este permis să întreţină acte sexuale cu animalele de sex feminin. Dacă în schimb, un bărbat este surprins în timpul unui act sexual cu un animal de sex masculin, este pedepsit cu moartea fără niciun fel de proces.
Singura ţară din lume care nu a cenzurat niciun film porno este Belgia.

loading...
Loading...

Citește și

Leacuri băbești

Porumbe Arsurile la stomac se calmeaza cu ceai de porumbe sau de ghimbir. Dupa o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.