duminică , 4 decembrie 2016 - 22:20

De prin lume adunate

de-prin-lume

Cu siguranţă veţi descoperi că toată viaţa aţi păstrat în frigider anumite alimente care nu au nevoie să stea la temperaturi scăzute sau care îşi pierd din proprietăţi prin depozitarea la rece.
Iată o scurtă lista cu alimente pe care obijnuim să le păstrăm în frigider dar locul lor nu este la rece.
Roşiile prin refrigerare îşi schimbă textura şi savoarea
Pepenele prin refrigereare pierde din proprietăţile benefice în special antioxidanţii.
Cartofii devin nisipoşi şi îşi pierd din gust.
Ceapă ţinută în frigider se înmoaie, şi poate mucegai.
Cafeaua îşi pierde din savoare şi absoarbe mirosurile din frigider.
Usturoiul încolţeşte în frigider şi mucegăieşte.
Alcoolul cu o concentraţie mare se păstrează mereu la temperatura camerei, nu necesită refrigerare.
Mierea se cristalizează şi se întăreşte foarte rapid.
Sosurile picante de obicei se pot păstra la temperatura camerei până la 2-3 ani.
Pâinea se usucă, şi devine tare.
Busuiocul absoarbe alte arome din frigider.

loading...

Citește și

leacuri1

Leacuri băbești

Afectiuni renale Cele mai bune remedii pentru tulburarile de natura renala sint piperul si siropul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.