De prin lume adunate

de-prin-lume

În Maroc, femeile se lauda cu un păr bogat şi sănătos…
Uleiul de argan este un ingredient mai mult decât popular în Măroc şi este cunoscut sub denumirea de „aur lichid”. Şi noi îl utilizăm foarte des când vine vorba despre îngrijirea pielii şi a părului. Este hidratant, poate fi folosit ca loţiune de corp, se absoarbe uşor în piele şi prezintă o grămadă de alte proprietăţi de-a dreptul uimitoare. În plus, uleiul de argan poate lua locul balsamului de păr, poate fi lăsat să acţioneze peste noapte, iar după ce veţi coafa părul, veţi observa că acesta va căpăta o strălucire aparte, firele rebele vor fi disciplinate, va fi uşor de descurcat şi plăcut la atingere.

Adio, celulită! Braziliencele arată… wow!
Braziliencele sunt recunoscute în toată lumea şi li s-a dus vorba că formele lor ne fac invidioase pe noi, celelalte. În plus, Festivalul de la Rio este una dintre dovezile în acest sens. Plajele Braziliei se pot lăuda cu cele mai frumoase trupuri din lume care se scaldă în lumina soarelui, iar secretul acestor trupuri este unul deloc costisitor. Ei bine, braziliencele înlocuiesc masajul cu zat de cafea cu… nisipul fin care stimulează circulaţia sangvină şi le ajuta să scape de celulită.

loading...

Citește și

Știați că…

• În lume, peste 700 milioane de oameni sunt infestaţi cu viermele parazit Ancylostoma duodenale. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.