De prin lume adunate

de-prin-lume

În Anglia anului 1837, dacă un bărbat săruta o femeie fără voia ei, există o lege care-i permitea femeii sărutate forţat, să-l muşte de nas cât se poate de tare pe bărbatul vinovat.
În statul american Vermont, pentru orice femeie care vrea să poarte o proteză dentară, este nevoie de acordul scris şi semnat al soţului acesteia.
Dacă ajungi cumva în oraşul Logan County, să nu săruţi niciodată o femeie care doarme, indiferent dacă îţi este soţie sau prietena. Legile acestui oraş pedepsesc acest gest cu închisoarea.
În Paraguay duelul este permis de lege, atâta timp cât cei doi participanţi la duel fac dovada că donează sânge spitalelor.
Hipnoză este o practică interzisă în şcolile publice din oraşul american San Diego.
În timpul regimului politic taliban din Afganistan, clericii musulmani au adoptat o lege care le interzice femeilor să poarte şosete de culoare albă, pe motiv că astfel bărbaţii se excită sexual în preajma lor.
În statul american Iowa, dacă un bărbat săruta o femeie mai mult de 5 minute neîntrerupte, fapta se consideră infracţiune, iar bărbatul pătimaş risca închisoarea.

loading...
Loading...

Citește și

Bancul zilei

O blondă la volan. La radio se aude: – Ascultați DigiFM. Blonda, cu fața mirată: …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *