De prin lume adunate

de-prin-lume

Budincă neagră ( Anglia)
Anglia…minunată Anglie….Aici ne putem desfăta cu ceaiul de la ora 5, şi, de asemenea, cu budinca neagră. Sună ca un deşert intrigant, nu-i aşa? Ei bine, ghiceşte din nou…Budinca neagră este un salam special, cu sânge, umplut până la grosimea potrivită, pentru a se închega când este răcit. Cunoscut şi sub denumirea de salam cu sânge, a fost certificat întâia oară în 1868, aparent, influenţat de Blutwurst-ul german. Principalul ingredient este sângele de porc sau vită, iar umplutură tipică include carne, grăsime, cartof dulce, ceapă, castane şi fulgi de ovăz. Presupun că după toate aceste ingrediente nu mai sună aşa de rău.
Fast Food american
Şi, bineînţeles, nu puteam uita de fast-food. Responsabil pentru gustul delicios, acesta este responsabil şi pentru problemele cu obezitatea, aşa că, în momentele în care te afli fata în faţă cu un restaurant fast-food, gândeşte de două ori, poate la acea brânză cu larve….măcar are proteine…
Deci, după un meniu plin de „bunătăţi”, cred că este timpul să impahetez şi să pornesc la drum, nu neapărat în aceste locuri, dar cred că voi servi o pizză….Doar ce mi-a crescut pofta de mâncare….

loading...

Citește și

Știați că…

• În lume, peste 700 milioane de oameni sunt infestaţi cu viermele parazit Ancylostoma duodenale. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.