De prin lume adunate

gigant-2Şoc! La 19 ani, măsoară 2,33 metri

Incredibil! La numai 19 ani, adolescentul Broc Brown este deja un gigant de 2,33 metri. Este cel mai înalt băiat de pe planetă, iar medicii spun că are toate şansele să devină cel mai mare pământean.
Tânărul Broc Brown din Michigan a fost recunoscut oficial de Cartea Recordurilor drept cel mai înalt adolescent din lume – şi creşte încă! Având în vedere că se înalţă rapid, cu circa 15 centimetri pe an, se crede că el va deveni în curând cel mai înalt om de pe planetă. Titlul de cel mai înalt pământean este deţinut în prezent de turcul Sultan Kosen (33 de ani), care măsoară 2,51 metri. Nu va fi nici o problemă pentru american să-l depăşească. În afară de gigantism, Broc are dificultăţi la învăţare, probleme cu inima şi cu coloana vertebrală. “Am mari dureri. Simt că parcă o rachetă de tenis mare umblă pe spatele meu, care mă doare mereu. Sper că doctorii vor face ceva să mă ajute”, a povestit adolescentul.

loading...
Loading...

Citește și

Știați că…

In perioada preislamica, arabii credeau, sub raport cosmologic desigur, ca lumea traia pe coarnele unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.